Crowdfunding - The next step, met UNDIEMEISTER®

Crowdfunding - The next step, met UNDIEMEISTER®

Ondergoed is een mega markt met mega impact. De NIEUWE STOF Mellowood®️ overtreft alles, op kwaliteit, luxe en duurzaamheid. Het beste van twee werelden. Undiemeister®️ zet de volgende grote stap in ondergoed! Mellowood®️: de revolutionaire nieuwe stof waarmee Undiemeister®️ de wereld van textiel op z'n kop gaat zetten. 

 

Waarom is ondergoed zo belangrijk?

Ondergoed? Ja, het belangrijkste kledingstuk dat er is. Voor jou en voor onze planeet.

 

Daarom heeft Undiemeister®️ een missie

En niet zomaar één: het beste ondergoed, het duurzaamst geproduceerd. Wij zijn bezeten van ondergoed!

 

Waarom het duurzaamst?

Dus niet alleen duurzaam, maar het duurzaamst. Omdat iedereen iedere dag ondergoed draagt wordt het meer geproduceerd dan andere artikelen. En textiel heeft een zeer grote impact op ons milieu. Ieder stapje helpt en wij maken een mega stap. Je kan met ondergoed niet duurzaam genoeg zijn! Uiteraard, veel certificaten. Maar daar stoppen we niet, lees verder!

 

Waarom het beste ondergoed?

Jouw dag begint met ondergoed en je draagt het tot je weer gaat slapen. En ondergoed draag je direct op je huid. De kwaliteit van de stof is dus zeer belangrijk. De pasvorm. De afwerking. Ondergoed moet je niet voelen als je het draagt, maar het is er. Als een bescheiden, sterke en zachte metgezel. En uiteraard, ondergoed mag er mooi uitzien, stijlvol. Wij hebben de mooiste kleuren gekozen, rechtstreeks uit de natuur.

 

Waarom crowdfunding?

Onze planeet snakt naar duurzaamheid, de markt wil premium ondergoed. Daarom willen we tempo maken, en wij weten wat daar voor nodig is.

 

Wat gaan we doen met de financiering?

Wij hebben zelf de eerste investeringen al gedaan; in de bouw en het ontwerp van de nieuwe website (wordt nu afgerond), de designs van de Undiemeister®️ artikelen, deponeren van de merken Undiemeister®️ en Mellowood®️, de twee Octrooi-aanvragen, de productie van de eerste lichting voorraden.

 

De vraag zal echter groot zijn, dus we willen meer voorraad zodat we snel kunnen leveren en niet binnen een paar weken uitverkocht zijn. De markt is er klaar voor. Daarnaast gaan we snel het assortiment uitbreiden, zodat er voldoende keuze is. En uiteraard moet iedereen Undiemeister®️ kennen! Dat doen we met marketingcampagnes, zodat niemand om Undiemeister®️ heen kan.

 

Ons eerste doel: €125.000,-

Bij 100% kunnen we voldoende voorraad aanleggen om aan de verwachte grote vraag naar ons unieke product te kunnen voldoen, inclusief de eerste uitbreidingen van ons assortiment.

 

Ons volgende doel: €250.000,-

Bij 200% wordt het assortiment verder uitgebreid en wordt Undiemeister®️ met landelijke campagnes bekend gemaakt. Denk aan alle grote dagbladen en een grote kans op TV- reclame. Jeroen weet precies hoe dat moet!

 

EN... straks is Undiemeister®️ op TV en kan jij zeggen dat je dat mogelijk hebt gemaakt!

 

Bekijk hier de complete crowdfunding campagne.
Bekijk hier de tweede crowdfunding campagne.

 

Delen