Kwaliteit afwerking Undiemeister®

Kwaliteit afwerking Undiemeister®

Wat zijn de kenmerken van premium ondermode? Daarbij gaat het om twee elementen: de stof en de kwaliteit van de afwerking.

 

Undiemeister®️ gebruikt voor zijn stof Mellowood®️, dat zich onderscheid door ultieme zachtheid, vrijwel geen krimp, kleurvastheid, ventilatie en frisheid, antibacteriële eigenschappen, anti-transpiratie, snelle vochtopname, temperatuur regulatie en een stof die nauwelijks pilt. En bovendien maximaal duurzaam geproduceerd.

 

De unieke Mellowood®️ stof verdient uiteraard de allerbeste afwerking. Wij laten graag zien hoe Undiemeister®️ dat op een paar onderdelen heeft aangepakt. Allereerst zie je weinig stiknaden, zodat de boxershort steviger is. Dat draagt ook vele malen beter. De boxershorts zijn aan de achterzijde zelfs geheel naadloos. De wel aanwezige naden zijn allemaal dubbel gestikt. Vervolgens hebben wij de binnenkant van de broekband extra zacht uitgevoerd, met een badstofachtige “soft brushed” stof. Onder het kruis, tussen de benen, is door ons een extra deel ingezet voor extra ruimte. Dat is het “seperate crotchpart”, dat de meeste spanning tijden het dragen opvangt. En de stof bij het kruisgedeelte van de boxershorts is dubbel uitgevoerd, voor meer draagcomfort. De zogenaamde “Double Layered Pouch”.

 

Ook de T-shirts zijn door ons premium afgewerkt. Zo zijn alle stiksels dubbel uitgevoerd voor extra stevigheid. De schoudernaad is 1 centimeter naar voren gelegd, voor extra draagcomfort. In de nek vind je geen label, maar comfortabele print. Het stiksel aan de onderzijde (de “Hemming”) is hoger aangebracht, voor een luxere uitstraling. Het logo van Undiemeister®️ is ook aan de onderzijde aangebracht, in een mooie soft woven stof. Het T-shirts heeft een perfecte stretch en past je als een tweede huid.

 

Dus als wij jou heel veel draagplezier wensen, dan weet je nu waarom!

 

 

Delen