Nieuw in het Undiemeister® assortiment: korte sneaker sokken

Nieuw in het Undiemeister® assortiment: korte sneaker sokken

Geen sokken bij onze eerste artikelen

Als je Undiemeister® een beetje gevolgd hebt, dan weet je dat wij zonder sokken zijn gestart. Boxershorts en T-shirts, dat waren onze eerste artikelen. En dan nog maar in een paar kleuren en maten. Want tsja, toch maar even eerst uitvinden of iedereen net zo enthousiast zou zijn van de kwaliteit van de nieuwe stof Mellowood® en het stijlvolle, minimalistische design, als wij dat waren. En dat bleek en blijkt zeker het geval. Intussen zijn we alweer een paar jaar verder en heeft menig klant z’n ondergoed volledig vervangen door de basics van Undiemeister®. Een mooier compliment konden wij ons niet wensen.

De Undiemeister® collectie werd steeds verder uitgebreid

Ons eerste assortiment smaakte naar meer, dus stapsgewijs werden nieuwe kleuren toegevoegd, zoals Sea Breeze™, Canyon Dust™, Iced Glacier™ en Highland Moss™. Stuk voor stuk kleuren met de natuur als inspiratie. Wel ingetogen en stijlvol, geen druk gedoe. En uiteraard ook meer maten! Behalve S, M, L en XL kwamen nu ook XS, XXL en XXXL beschikbaar. Voor elk wat wils en steeds meer mannen konden zich met trots Meister noemen.

Onze klanten vragen ons naar sokken

Wij bedenken uiteraard zelf veel artikelen, maar op een gegeven moment gaan onze klanten, enthousiast als die zijn over het assortiment, ons vertellen wat ze graag óók zouden willen zien. En die volgende stap was sokken. Want als je gek bent op het ondergoed dan wil je dat ook aan je voeten voelen. En uiteraard luisteren wij daarnaar. Dus de designafdeling van Undiemeister® ging daarmee aan de slag en het logische eerste model waren dress-socks. Die sloten als eerste categorie het snelste aan op het premium productassortiment. En de sokken waren daarmee tegelijk het eerste artikel van Undiemeister® dat je aan de buitenkant kunt zien! Best wel spannend en intussen zijn we alweer gestart met de tweede generatie sokken, nog verder verbeterd.

Sneakersokken are here to stay

En tsja, als onze klanten letterlijk en figuurlijk weglopen met onze sokken, dan is een volgende stap, om maar in dezelfde beeldspraak te blijven, snel gezet. En eerlijk is eerlijk, wij hadden geen idee dat korte sokken, zgn. sneakersokken, zo populair waren. Zelfs in de winter! Kennelijk vinden veel mannen het prettig om naast dress-socks, die je vooral draagt bij wat “nettere” kleding, bij vrijetijdskleding sneakersokken te dragen. In sportieve schoenen uiteraard. Dat voelt voor veel heren prettig en geeft ze dat vrije gevoel.

Dus niet alleen door de week, ook in het weekend draag je de sokken van Undiemeister®. Korte sokken dus, onze nieuwe sneakersokken.

Delen