Nieuw in ons assortiment: Undiemeister sokken

Nieuw in ons assortiment: Undiemeister sokken

Undiemeister is gestart met een klein assortiment bestaande uit T-shirts en boxershorts. Toen onze producten steeds gewilder werden kwam natuurlijk al snel de vraag: waar blijven Undiemeister sokken gemaakt van Mellowood®️? Logisch uiteraard, want wie wil nou niet sokken dragen met unieke eigenschappen als perfecte ventilatie, anti-transpiratie en hypoallergeen, om maar een paar te noemen?

 

Duurzame Undiemeister®️ sokken

Sokken zijn iets anders dan T-shirts of boxershorts. Je draagt ze anders en je loopt er de hele dag op (vaak in een afgesloten schoen). Sowieso is het productieproces van sokken anders, dat begint al bij het breiproces. Undiemeister®️ is daarom gestart met een goed onderzoek, wat is nou precies belangrijk bij een sok?

 

De sokken van Undiemeister®️ zijn net zoals het underwear helemaal “vanaf nul” ontworpen. Een iets andere samenstelling, om de juiste elasticiteit voor de sokken te waarborgen, de juiste dikte en de juiste stevigheid. En specifiek bij sokken is het altijd zoeken naar de balans tussen sterkte en zachtheid. Zeer stevige sokken houden het misschien wel erg lang vol, maar die dragen vaak niet fijn. En dan draag je ze misschien helemaal niet, dus ja. Nog duurzamer. Maar of dat nou de definitie van duurzaamheid is, wij denken van niet. En té zacht en de sokken gaan weer te snel stuk.

 

Het ultieme draagcomfort

Uiteraard hangt de sokkenkeuze zeer van het doel af. Waar het bij sokken, in ieder geval onze sokken, om gaat is dat ze lekker dragen bij dagelijks gebruik. Of dat nou onder jeans of onder een pak is, gewoon sokken die je graag iedere dag aantrekt. En als je meerdere paren sokken over elkaar aantrekt, bijvoorbeeld bij erg koud weer, dan zou je het eerst willen beginnen met de Mellowood®️ sokken van Undiemeister®️.

 

De Mellowood®️ sokken van Undiemeister®️ zijn zacht en daarom versterkt bij de hiel en de teen. Op die plekken hebben sokken het zwaarst te verduren. Verder hebben wij ons logo aan de buitenkant, onder de boord geplaatst. Linker sok linksbuiten, rechter sok rechtsbuiten. Op die manier vind je in de was altijd weer onze sokken, die bij elkaar passen. Zodat iedere voet verwend wordt met Mellowood®️.

 

Het assortiment van Undiemeister®️

Sokken zijn een logische aanvulling op T-shirts en ondergoed. Samen is het onderkleding, waarbij het verschil is dat sokken vaak als wél te zien zijn. Daarom kwam het heel erg goed uit dat onze T-shirts en boxershorts zulke mooie kleuren hebben. Niets meer aan doen! Zowel Storm Cloud (blauw), Vulcano Ash (zwart) als Lava Rock (grijs) zijn prachtige kleuren om de sokken een mooi verlengstuk te laten zijn van de broek naar de schoenen.

 

Ben je naast onze Undiemeister®️ sokken ook benieuwd naar onze T-shirts en boxershorts? Bekijk deze hier:

 

•  T-shirts ronde hals
•  T-shirts V-hals
•  T-shirts diepe V-hals
•  Boxershorts

 

Veel draagplezier, of beter gezegd veel loopplezier!

 

 

Delen