Undiemeister doet geen concessies aan de kwaliteit

Undiemeister doet geen concessies aan de kwaliteit

Wij staan voor premium en duurzaam, zoals je zeer waarschijnlijk weet en hebt gezien op de website en in onze advertenties op TV, in kranten, op social media, etc. Zoiets kan je niet een beetje doen, bijvoorbeeld “erbij”. Dat doe je goed of niet, zo simpel is het.

 

Dat betekent verantwoordelijkheid nemen. Niet alleen als het gaat zoals je wilt, maar vooral als het niet gaat zoals je wilt. En wij willen 100% achter onze artikelen staan. Alleen het beste van het beste is goed genoeg, op alle fronten.

 

Op het moment van schrijven van deze blog, 10 februari 2021, zijn wij echter niet zo tevreden over onze boxershorts, een belangrijk artikel in ons assortiment. Daarom hebben wij besloten om alle boxershorts tijdelijk uit ons assortiment te halen. Hoe dat komt?

 

Undiemeister is ongekend populair. Onze TV reclames worden graag gezien en onze artikelen worden zeer gewaardeerd. Dat is uiteraard wat iedere onderneming wil. Het is met Undiemeister de afgelopen maanden alleen vele malen harder gegaan dan wij zelfs in de meest optimistische scenario’s hadden verwacht.

 

Wij hebben nu echter ontdekt dat een aantal boxershorts kwaliteitsissues heeft. Die zijn waarschijnlijk door de kwaliteitscontrole geslipt. Omdat wij hierin geen risico’s willen lopen is direct actie ondernomen en zijn alle boxershorts tijdelijk uit het assortiment verwijderd, tot de kwaliteitsissues zijn opgelost.

 

Wij doen er uiteraard alles aan om weer snel de vertrouwde kwaliteit te leveren en bieden hierbij alvast onze excuses voor eventueel ongemak. Wij hopen en vertrouwen op jouw en uw begrip.

 

Alvast dank voor je geduld, vriendelijke groet,

 

Team Undiemeister

 

 

Delen