Welkom
Welkom bij Undiemeister®
€ 25 korting met onze kennismakingsaanbieding

Speciaal voor jou heeft Undiemeister® een aantal kennismakingsaanbiedingen samengesteld. Kies uit één van de sets, gemaakt van het onvolprezen Mellowood®, met unieke eigenschappen en ontvang één gratis boxershort! Geniet van de premium afwerking en de perfecte pasvorm.

(Let op: deze kennismakingsaanbieding geldt als één artikel voor de Meisterstaffel en is beperkt tot één kennismakingsset per bestelling).

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Sorteer op
Undiemeister® welkomstpakket (2) - 3 voor 2 pack

€ 49,98 Normale prijs € 74,97

Welcome Pack 3 = 2

€ 49,98 Normale prijs € 74,97

Welcome Pack 3 = 2

€ 49,98 Normale prijs € 74,97

Welcome Pack 3 = 2

€ 49,98 Normale prijs € 74,97

Welcome Pack 3 = 2

€ 55,00 Normale prijs € 79,97

Undiemeister® Kennismakingsset

€ 59,98 Normale prijs € 84,97

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Sorteer op

Maak kennis met Undiemeister®

Twijfel je of Undiemeister® wat voor je is? Geen probleem, wij hebben het makkelijk voor je gemaakt. Want om het extra aantrekkelijk te maken om Undiemeister® te proberen, hebben wij speciale kennismakingsets voor jou samengesteld. Die sets zijn extra scherp geprijsd, zodat je eenvoudig de premium kwaliteit van Undiemeister® kunt uitproberen.

De complete kennismakingsset

Als je in de categorieën ondergoed, T-shirt en sokken alle artikelen wilt uitproberen, kies dan voor de complete kennismakingset, waarbij je van ons de boxershort cadeau krijgt! Je ontvangt dan 3 paar geklede herensokken in de kleur Volcano Ash™ (zwart), een Chalk White™ (wit) slim fit T-shirt met ronde hals en een Volcano Ash™ zwarte boxershort. Op de pagina van de kennismakingset kan je per artikel de juiste maat kiezen. Alleen een slim fit T-shirt en boxershorts nodig? Kies dan voor het kennismakingsspakket met 1 T-shirt en 2 boxershorts.

De boxershort kennismakingsset

Ben je meer op zoek naar boxershorts en wil je weten of de boxers iets voor je zijn? Kies dan de kennismakingset Boxershorts en ontvang 4 boxershorts voor de prijs van 3, waarvan 2 stuks in Volcano Ash™ (zwart) en 2 stuks in Storm Cloud™ (blauw). Zo heb je voldoende gelegenheid om te ervaren of Undiemeister® voortaan de boxershort wordt die je standaard in je kledingkast hebt liggen.