• Nederlands
  • Engels

Beoordelingen

Ben je ook zo benieuwd naar wat onze klanten vinden van de fantastische Mellowood®? Of juist van de service en de producten van Undiemeister®? Lees al onze klanten reviews hier! Op deze pagina vind je de beoordelingen van onze meisters!

Waarom vinden wij Undiemeister beoordelingen zo belangrijk?

Wij streven naar de beste onderkleding voor mannen. Punt uit. Vandaar de term “Next Step” die wij vaak gebruiken. Die volgende stap om tot de beste onderkleding voor mannen te komen is op drie manieren gezet. In de eerste plaats met de premium Mellowood® stof, waarover je alles kan lezen op deze website. Vervolgens door het maximaal duurzame productieproces en “als kers op de taart” onze optimale maatvoering en afwerking. Undiemeister beoordelingen houden ons op koers om op die topkwaliteit te blijven. Want ook al hebben wij een intrinsieke obsessie voor kwaliteit, jij bepaalt. Niemand anders. Daarom verwelkomen wij alle Undiemeister beoordelingen en besteden wij daar veel aandacht aan. Alvast dank voor jouw bijdrage!

Heer Smit
Lees verder
Heerlijk zittende boxershort en T-shirts, duidelijk nog een stuk beter dan de bamboe kleding
Jasper
Terug naar de natuur zonder achteruit te gaan
Lees verder
Met hun eigen Mellowood-stof keert Undiemeister terug naar de natuur zonder in ontwikkeling achteruit te gaan. Sterker nog, dit ondergoed is een welkome sprong voorwaarts.
Dhr. Moerman, Kim
Lees verder
Prima levering en prima producten!
Kuipers
Een fijne ontdekking.
Lees verder
De administratie en logistiek zijn bij Undiemeister in goede handen. Maar wat belangrijker is, is de pasvorm en het materiaal van het ondergoed. Ik was verwend met bamboe ondergoed (Bamigo en Bamboo Basic) maar de stof die Undimeister gebruikt draagt nog veel fijner en ziet er dan ook nog erg goed uit. Ik ben er blij mee.
Uylenbroek, W.J.
Kwaliteit!
Lees verder
Zacht, goed passend, stijlvol, mooie kleuren. Kwaliteit voor betaalbare prijs. Mooie kennismakingsaanbieding.
Frank Helderman
Lees verder
De mix van katoen en Tencel is perfect. Het is veel zachter dan alleen katoen en toch sterk. Ook is het beter voor het milieu dan puur katoen.
Peter Wieringa
Lees verder
Geweldig ondergoed. Satijnzacht, blijft goed in model en mooie kleuren. Een goed vervolg op het Bamigo ondergoed.
Previous
Next

© 2020 Undiemeister® | Powered by E-Expansion | Premium Mellowood® underwear | Privacybeleid | Algemene voorwaarden