Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Gratis boxershort voor dak en thuislozen

Gratis boxershorts voor dak en thuislozen is een gigantisch succes!

De actie met de gratis boxershort voor de dak en thuislozen is enorm succesvol verlopen. De aantallen zijn vele malen hoger uitgevallen dan verwacht maar “Een man een man een woord een woord”, zo doen echte meisters dat. Lees hier meer over onze succesvolle actie en meer!

Voor gek verklaard

Velen verklaarden ons voor gek, toen wij besloten om Black Friday om te gooien van een, wat wij noemen, “koopfestijn” (minder positief: graaifestijn), naar een moment waarbij onze klanten de gelegenheid kregen om tegelijk met hun bestelling bij Undiemeister® iets goed te doen. Namelijk een extra boxershort bij iedere bestelling voor de dak en thuislozen.

Actie liep een beetje uit de hand…

En waarom werden wij voor gek verklaard? Omdat wij relatief kort bezig zijn met Undiemeister® en zo’n actie aardig in de papieren kan lopen. Zeker als je die ook nog eens aankondigt op TV, wat wij dus deden. En in dagbladen. En wij hebben het inderdaad geweten, want de actie heeft voor ruim 100.000,- aan verkoopwaarde aan boxershorts opgeleverd voor de dak en thuislozen. Tsja, wel iets meer dan wij hadden verwacht inderdaad.

Het mes snijdt aan twee kanten

En tegelijk, laten we niet net doen alsof Undiemeister® “heiliger is dan de paus”. Want dat zijn wij niet. Want de actie heeft ons ook veel positieve publiciteit opgeleverd, dus in die zin snijdt het mes aan twee kanten. En dat is mooi, want af en toe iets doen voor mensen die dat nodig hebben, past ons inziens wel bij onze filosofie. Beter gezegd, bij het zijn van een Meister. Filosofisch gezien zou je het kunnen scharen onder de Latijnse spreuk “Noblesse Oblige”, of Adel Verplicht. Dat betekent dat als het met jou goed gaat, je feitelijk de morele verplichting hebt om iets terug te doen voor hen die het minder hebben.

Schoon en nieuw ondergoed zeer welkom   

Wij hebben gekozen voor de groep dak en thuislozen, omdat dit nu juist mensen zijn voor wie schoon en nieuw ondergoed extra belangrijk is. Ja, we weten het, schoon en nieuw ondergoed is voor iedereen belangrijk, maar niet voor iedereen vanzelfsprekend. Laten we het zo maar zeggen.

Onze uitdaging

Juist in de periode dat wij zelf uitdagingen hadden m.b.t. onze voorraden, was de overdracht van het ondergoed (de boxershorts) gepland. Het was bij ons “all hands on deck” om onze eigen klanten te kunnen voorzien van boxershorts, omdat vanwege de pandemie de fabrieken niet fulltime kunnen draaien en veel transporten telkens en vooral op het laatste moment worden/werden geannuleerd. Toch hebben wij ervoor gekozen om alvast te starten met de overdracht, want beloofd is beloofd.

De overhandiging van de eerste dozen boxershorts

De eerste dozen met boxershorts voor de dak en thuislozen werden als eerste aan de Nico Adriaans stichting te Rotterdam overhandigd, daarna aan Het Leger des Heils te Amsterdam, die de nationale distributie voor Het Leger voor haar rekening neemt en vervolgens nog eens extra aan het Leger des Heils in Utrecht, de stad van de thuisbasis van Undiemeister.

Veel blije gezichten van de dak en thuislozen, wat ons betreft een absolute win/win.   

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!