Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Undiemeister-tshirt-boxer-groen-banner-desktop

Ministerie van Economische Zaken vraagt Undiemeister® voor de IE Goed Idee campagne.

Intellectueel Eigendom (IE) bij veel ondernemers niet op de agenda.

Een goede bescherming van IE is cruciaal voor de Nederlandse economie. Helaas staat dit onderwerp bij veel ondernemers nauwelijks op de agenda. Begrijpelijk, want zij houden veel bordjes in de lucht. Daarom is de overheid de campagne gestart om IE bij ondernemers onder de aandacht te brengen en hun te helpen om met de bescherming van IE aan de slag te gaan. Omdat Undiemeister® vanaf de start wél de (wereldwijde) registratie en bescherming van zijn merken en producten heeft vastgelegd, vroeg het ministerie aan Undiemeister® om die ervaringen te delen. En dat deden wij graag, in een rondetafelgesprek met o.a. staatssecretaris mevrouw Mona Keijzer.  

Waarom is de bescherming van Intellectueel Eigendom zo belangrijk?   

IE (voluit: Intellectueel Eigendomsrecht, afgekort: IE) is het recht dat je bezit op iets dat jij of jouw onderneming hebt bedacht of ontwikkeld. Of hebt laten bedenken of ontwikkelen. En die ontwikkeling van nieuwe merken, producten, concepten, ontwerpen, etc. kost vaak veel tijd, geld en energie. Als die uniek zijn, dan zijn die van jou. Jouw eigendom dus. Alleen heb je aan dat eigendom niet zoveel als iedereen daarmee aan de haal kan. Want waarom zouden mensen dan nog jouw artikelen kopen, en niet die van een ander? Omdat jij degene bent geweest die het merk heeft bedacht en op de kaart heeft gezet, is het belangrijk dat jij die investeringen kan terugverdienen. Dat lukt niet als anderen met jouw inspanningen aan de haal gaan. Daarom is bescherming nodig.

Undiemeister IEkopie

Door het internet is de bescherming van IE nu belangrijker dan ooit. 

Het internet heeft veel gebracht voor de wereld en voor de consument. Aan de andere kant is door het internet nu ook de hele wereld jouw concurrent geworden. Want iedereen kan op ieder moment alles bestellen, waar ook ter wereld. En dat niet alleen, de verspreiding van nieuw producten, concepten en ideeën gaat ook nog eens als een lopend vuurtje de wereld over. Dus de kans dat je wordt nagedaan is nu groter dan ooit. En laten we er geen doekjes omwinden, voor veel bedrijven en individuen is het kopiëren van wat anderen hebben bedacht gewoon een businessmodel. Daar kan je boos over worden, maar het is zoals het is. Daarom is het veel beter om je energie te richten op de goede bescherming (en bewaking) van wat van jou is. En van jou moet blijven.

De toolkit van het Benelux Merkenbureau (BOIP).   

Op de site van “IE Goed Idee” kunnen ondernemers op laagdrempelige wijze aan de slag met de noodzakelijke bescherming. En bovendien zijn de investeringen (want kosten mag je het eigenlijk niet noemen) overzichtelijk. Alles is zoveel mogelijk op één plek te vinden, bovendien met ondersteuning. Antwoorden op de meeste vragen omtrent IE zijn daar te vinden, op een overzichtelijke “stap voor stap” manier.   

Veel plezier met het bekijken van de video en hopelijk steekje er iets van op!


  

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!