Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

jeroen-adriaans-bamigo-ondernemer-undiemeister.bak

Jeroen Adriaans (CEO van Undiemeister®) maakt lancering bekend tijdens radio interview

Op dinsdag 19 november heeft Jeroen Adriaans (voormalig CEO van Bamigo) bekend gemaakt dat hij samen met zijn compagnon Rik Vegter een nieuw merk in premium onderkleding lanceren genaamd Undiemeister®. Undiemeister® is “de nieuwe stap na bamboe” volgens Adriaans. Undiemeister® is gemaakt van de stof Mellowood® die door Undiemeister® zelf is ontwikkeld en waarvoor ook octrooi in handen is.

Jeroen Adriaans maakte in de radio-uitzending van De Ondernemer bekend dat hij begint met een nieuw bedrijf: UndieMeister®. Luister hier onder de podcast terug, waarin de ondernemer vertelt over dit nieuwe hoofdstuk.

Dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, mag blijken uit Adriaans nieuwe ondernemersavontuur. Pas sinds juli dit jaar is zijn concurrentiebeding van Bamigo afgelopen en nu staat daar alweer een nieuwe onderneming in duurzaam herenondergoed: Undiemeister®. Adriaans heeft natuurlijk veel ervaring op gedaan in het verleden in de E-commerce en in het textiel, het is dan natuurlijk ook een logische stap dat er een nieuw merk wordt gelanceerd door Adriaans. Samen met zijn compagnon Rik Vegter (voormalig oprichter en CEO van Bamboodaddy) slaan ze de armen ineen met de “nieuwe stap na bamboe”.

Undiemeister® Logo - Red
Undiemeister® Logo – Red

Octrooi

Met zijn nieuwe bedrijf verkoopt Adriaans wederom mannenondergoed van een duurzame materiaalsoort: dit keer niet van bamboe, maar ‘Mellowood®’. De ondernemer heeft octrooi aangevraagd op deze duurzame textielsoort, die een combinatie is van een Oostenrijkse stof (die de Duitse knipoog in de naam verklaard) en organisch katoen. De pre-sale is gestart op undiemeister.com.

”Private investors zijn negen van de tien keer ook zelf ondernemer en die hebben toch een bepaalde inbreng.’’

Adriaans heeft zijn nieuwe bedrijf vooral met eigen middelen gefinancierd, maar heeft voor de lancering wel een kleine crowdfunding opgestart. Over zijn voorkeur voor private investors zegt de ondernemer: ,,Mijn ervaring bij banken is toch dat het een lang traject is, terwijl private investors negen van de tien keer ook zelf ondernemer zijn en die hebben toch een bepaalde inbreng.’’

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!