Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Undiemeister - waistband - stapel

Kwaliteit afwerking Undiemeister®

Wat zijn de kenmerken van premium ondermode? Daarbij gaat het om twee elementen: de stof en de kwaliteit van de afwerking.

Undiemeister® gebruikt voor zijn stof Mellowood®, dat zich onderscheid door ultieme zachtheid, vrijwel geen krimp, kleurvastheid, ventilatie en frisheid, antibacteriële eigenschappen, anti-transpiratie, snelle vochtopname, temperatuur regulatie en een stof die nauwelijks pilt. En bovendien maximaal duurzaam geproduceerd.

De unieke Mellowood® stof verdient uiteraard de allerbeste afwerking. Wij laten graag zien hoe Undiemeister® dat op een paar onderdelen heeft aangepakt. Allereerst zie je weinig stiknaden, zodat de boxershort steviger is. Dat draagt ook vele malen beter. De boxershorts zijn aan de achterzijde zelfs geheel naadloos. De wel aanwezige naden zijn allemaal dubbel gestikt. Vervolgens hebben wij de binnenkant van de broekband extra zacht uitgevoerd, met een badstofachtige “soft brushed” stof. Onder het kruis, tussen de benen, is door ons een extra deel ingezet voor extra ruimte. Dat is het “seperate crotchpart”, dat de meeste spanning tijden het dragen opvangt. En de stof bij het kruisgedeelte van de boxershorts is dubbel uitgevoerd, voor meer draagcomfort. De zogenaamde “Double Layered Pouch”.

Ook de T-shirts zijn door ons premium afgewerkt. Zo zijn alle stiksels dubbel uitgevoerd voor extra stevigheid. De schoudernaad is 1 centimeter naar voren gelegd, voor extra draagcomfort. In de nek vind je geen label, maar comfortabele print. Het stiksel aan de onderzijde (de “Hemming”) is hoger aangebracht, voor een luxere uitstraling. Het logo van Undiemeister® is ook aan de onderzijde aangebracht, in een mooie soft woven stof. Het T-shirts heeft een perfecte stretch en past je als een tweede huid.    

Dus als wij jou heel veel draagplezier wensen, dan weet je nu waarom! 

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!