Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Anti zweet shirt

Shirts en transpireren, hoe los je dat het beste op?

Niets is vervelender dan transpireren, tenminste, als je aan het werk bent. Bij sporten, ja natuurlijk. Zweten hoort erbij. Sterker nog, als je niet genoeg hebt getranspireerd dan heb je waarschijnlijk niet je best gedaan. Tenzij jouw sport dammen is uiteraard. Maar ook dan kan je zweten, als je in een spannende wedstrijd zit met een tegenstander die je absoluut wilt verslaan. En die je niet wilt laten zien hoe je in de wedstrijd zit. Datzelfde geldt voor pokeren, waarbij je echt koel moet blijven en niet wilt laten zien dat je bluft. Een Undiemeister shirt is dan de oplossing. Maar wat is een anti zweet shirt, hoe weet je wat je moet hebben?

Tegengaan van transpiratie met een shirt

Het gaat erom dat jouw shirt voldoende ventileert, voordat je het een anti transpirant shirt kan noemen. Maar dat is nog niet voldoende. Ook een snelle opname en afvoer van transpiratievocht is voor een T-shirt belangrijk. De stof, de textiel, moet die eigenschappen bezitten. Wat dat betreft is er eigenlijk maar één alternatief voor een anti zweet shirt: textiel dat als grondstof cellulose heeft.

De eigenschappen die je niet bij ieder anti zweet shirt hebt

Door de structuur van de stof zijn de shirts van Undiemeister® perfect als anti zweet shirt. Mellowood®, de stof waar onze T-shirts van zijn gemaakt, neemt als geen ander snel vocht op en voert dat net zo hard weer af. Daarnaast ventileren de shirts van Undiemeister® absoluut perfect. En wat bij een anti transpirant shirt ook belangrijk is, het moet niet te dik zijn.

Dik genoeg om jou goed te isoleren, maar niet zo dik om het voor jou nóg warmer wordt. De T-shirts van Undiemeister® voldoen daar perfect aan. Ook niet zo gek als je weet dat het team van Undiemeister® zich al bijna 10 jaar specialiseert in shirts (en boxershorts) die maximaal ventileren en vocht opnemen. Het ideale T-shirt dus.

Het perfecte ondershirt kopen heren bij Undiemeister®!

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!