• Nederlands
  • Engels

Anti zweet shirt

Undiemeister-mellowood-t-shirt-v-neck-black Volcano-ash-black-front copy

Undiemeister® T-shirt

V-hals Volcano Ash (zwart)

Undiemeister - mellowood - t-shirt - volcano ash - black -side

Undiemeister® T-shirt

Ronde hals Volcano Ash (zwart)

Undiemeister-mellowood-t-shirt-v-neck-white-Chalk-white-print

Undiemeister® T-shirt

V-hals Chalk White (wit)

Undiemeister - mellowood - t-shirt - chalk white - side

Undiemeister® T-shirt

Ronde hals Chalk White (wit)

Shirts en transpireren, hoe los je dat het beste op?

Niets is vervelender dan transpireren, tenminste, als je aan het werk bent. Bij sporten, ja natuurlijk. Zweten hoort erbij. Sterker nog, als je niet genoeg hebt getranspireerd dan heb je waarschijnlijk niet je best gedaan. Tenzij jouw sport dammen is uiteraard. Maar ook dan kan je zweten, als je in een spannende wedstrijd zit met een tegenstander die je absoluut wilt verslaan. En die je niet wilt laten zien hoe je in de wedstrijd zit. Datzelfde geldt voor pokeren, waarbij je echt koel moet blijven en niet wilt laten zien dat je bluft. Een Undiemeister shirt is dan de oplossing. Maar wat is een anti zweet shirt, hoe weet je wat je moet hebben?

Tegengaan van transpiratie met een shirt

Het gaat erom dat jouw shirt voldoende ventileert, voordat je het een anti transpirant shirt kan noemen. Maar dat is nog niet voldoende. Ook een snelle opname en afvoer van transpiratievocht is voor een t-shirt belangrijk. De stof, de textiel, moet die eigenschappen bezitten. Wat dat betreft is er eigenlijk maar één alternatief voor een anti zweet shirt: textiel dat als grondstof cellulose heeft.

De eigenschappen die je niet bij ieder anti zweet shirt hebt

Door de structuur van de stof zijn de shirts van Undiemeister® perfect als anti zweet shirt. Mellowood®, de stof waar onze t-shirts van zijn gemaakt, neemt als geen ander snel vocht op en voert dat net zo hard weer af. Daarnaast ventileren de shirts van Undiemeister® absoluut perfect. En wat bij een anti transpirant shirt ook belangrijk is, het moet niet te dik zijn. Dik genoeg om jou goed te isoleren, maar niet zo dik om het voor jou nóg warmer wordt. De t-shirts van Undiemeister® voldoen daar perfect aan. Ook niet zo gek als je weet dat het team van Undiemeister® zich al bijna 10 jaar specialiseert in shirts (en boxershorts) die maximaal ventileren en vocht opnemen. Het ideale t-shirt dus.

Het perfecte ondershirt kopen heren bij Undiemeister®!