Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Ben je gek op bamboe ondergoed?​

Dan ga je uit je dak van wat wij voor je hebben.​

Wist je dat wij van Undiemeister® als eerste bamboe onderkleding naar Nederland hebben gehaald? Dat was in 2011, dus wij weten alles over bamboe, zoals bamboe onderbroeken, T-shirts en sokken. Bamboe heeft veel goede kwaliteiten, maar ook nadelen, en nogal veel. Wij hebben in de afgelopen jaren heel veel bamboe heren ondergoed verkocht, dus wij weten waarover wij praten. Maar gelukkig is er nu iets beters dan bamboe ontdekt. Eerst zullen wij de voor- en nadelen van bamboe eerst voor je op een rijtje zetten.

De voor- en nadelen van bamboe textiel.

Bamboe textiel heeft veel positieve eigenschappen. De stof is zacht, ventileert goed en is hypoallergeen. Maar helaas komen die voordelen bij een bamboe boxershort ook met nadelen. Bamboe heeft namelijk de neiging om te gaan pillen, je weet wel, die kleine stofbolletjes op je bamboe T-shirt. Daarnaast is bamboe heren ondergoed niet erg kleurvast. Dat betekent dat je al snel een wat vale kleur hebt als je jouw bamboe onderbroeken een paar keer hebt gewassen. Niet ideaal dus. En daarnaast krimpt ondergoed van bamboe sterker dan bijvoorbeeld katoen. Maar er is meer.

Bamboe ondergoed wordt niet duurzaam geproduceerd.

Talloze modellen en merken heren onderkleding hebben wij met elkaar vergeleken. Wat vonden we goed, wat kon beter? Alle details hebben we bestudeerd, hier volgen een paar voorbeelden om tot de beste boxershorts te komen. Bijvoorbeeld de naden op de billen. Die kunnen nogal eens irritant zijn als je die voelt, en al helemaal als je het grootste deel van de dag achter je bureau zit. Daarom zijn de boxershorts van Undiemeister® aan de achterzijde naadloos.

Een ander detail is de binnenzijde van de broekband. De binnenzijde? Ja, want de broekband zorgt er voor dat je boxershort goed blijft zitten. Dus die is iets strakker. Daarom hebben wij, om tot de beste boxershorts te komen, de binnenzijde afgewerkt met “gebrusht” materiaal. Superzacht, de hele dag door. Dus ga je een boxershort kopen, let daar dan ook op.

Mellowood® heeft alle voordelen van bamboe, en meer.

Mellowood® is een stof die niet alleen zijde zacht is, uitstekend ventileert en snel vocht opneemt en afvoert, het is ook hypoallergeen, krimpt nauwelijks en pilt niet. Mellowood® is kleurvast, dus de mooie kleuren van Undiemeisters® ondergoed blijven mooi. Daarnaast wordt Mellowood® duurzaam geproduceerd, met als voornaamste grondstof Tencel™. Daarbij worden alle verwerkingsstoffen gerecycled, en is de CO2 productie minimaal. Bamboe heren kleding heeft nu dus een beter alternatief. Met het ondergoed van Undiemeister® heb je betere onderbroeken dan bamboe onderbroeken, kortom beter ondergoed dan bamboe.

Ben je gek op bamboe ondergoed? Dan is Mellowood® zeker iets voor jou!

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!