Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Bamboe sokken? Of ben je een Meister?

Wij kennen bamboe sokken als geen ander

Zoals je wellicht weet, en zo niet dan vertellen wij het jou nu, hebben wij een geschiedenis in bamboe kleding, dus ook bamboe sokken. Als je jaren op een bamboe sok loopt, ben je best verwend. Want eerlijk is eerlijk, bamboe sokken zijn in vergelijking met veel andere sokken echt stukken beter. Want anders hadden wij de sokken direct weer uitgetrokken, zo simpel is dat.

Bamboe sokken? Nee, kies Mellowood®

Toen wij dus onze Mellowood® sokken begonnen te ontwikkelen, hadden wij een zeer goed referentiekader. Want uiteraard was ons doel om daarin zoals dat heet, nog een slag te maken. Weer een stapje beter, beter dan bamboe sokken. De lat lag dus hoog en dat vinden wij wel leuk, vooral als het eindproduct beter wordt. En als het lukt uiteraard.

Alle kwaliteiten die je bij sokken wilt

En het is gelukt! Niet zo toevallig natuurlijk, want zoals je weet gebruikt Undiemeister® Mellowood® en dat is een stof met buitengewone eigenschappen. Dat moet ook wel, als je bamboe sokken wilt verslaan. De vochtopname, zeer belangrijk bij sokken, zit minstens op het niveau van bamboe. Dat geldt ook voor de ventilerende kwaliteit, de hypoallergene eigenschappen en de temperatuur regulatie. Waar Mellowood® duidelijk beter is dan bamboe sokken is de kleurvastheid van de stof. En bovendien pillen de Mellowood® sokken veel minder dan de sokken van bamboe.

Stevig

Een beetje afhankelijk van het type bamboe sokken die je wellicht hebt, zijn de Mellowood® sokken ook steviger. Dat is omdat wij Mellowood® in een speciale, voor sokken het beste geschikte, combinatie met andere stoffen hebben gebruikt. Zo ontstaan sokken die lekker zacht om je voeten zitten en toch stevig zijn.

Wij hebben altijd plezier beleefd aan onze sokken van bamboe en we zijn blij dat we die ervaring hebben kunnen gebruiken om nog beter sokken te maken. Sokken van Mellowood®.

Heel veel loopplezier!

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!