Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Bamboe T-shirts... of ben je een Meister?

Bamboe t-shirts? Hét betere alternatief is Mellowood®

Jouw reden om een bamboe shirt te kopen kennen wij als geen ander. Het team van Undiemeister heeft namelijk het bamboe shirt naar Nederland gehaald en aan jou en alle andere Nederlanders geïntroduceerd. Jij wilt een heerlijk zacht T-shirt, dat optimaal ventileert, goed isoleert en vocht snel opneemt en afvoert. Een bamboe T-shirt doet dat allemaal, dus dat snappen wij. Wij hebben het bamboe T-shirt vrijwel uitgevonden, dat scheelt niet veel Maar vergeet je niet iets?

De volgende stap na bamboe is Mellowood®​

Uiteraard zijn wij heel lang positief geweest over het bamboe shirt, daar hoef je niet aan te twijfelen. Maar wij zagen ook een paar nadelen, waar we steeds meer van begonnen te balen. Zo krimpen bamboe shirts nogal, veel meer dan katoen. En de kwaliteit van een bamboe shirt varieert nogal, de ene keer is de stof die uit de bamboe vezel is gemaakt beter dan de andere keer.

Daarnaast houdt bamboe minder goed z’n kleur vast, dus na vaak wassen is die vaal. En dan het pillen, vooral bij bamboe T-shirts gebeurt dat vaak. Te vaak, en ook dat helpt niet mee om er voor te zogen dat je bamboe T-shirt lang mooi blijft. Dus wij vonden dat dit beter kon en zijn met onze kennis en ervaring van het bamboo shirt op zoek gegaan naar de volgende stap: minimaal dezelfde positieve eigenschappen als een bamboo t-shirt, maar zonder pillen, met veel minder krimp en een kleur die mooi blijft.

Een Mellowood® shirt verslaat het bamboe shirt​

En dat is ons gelukt. Na ruim een jaar onderzoek en testen hebben wij een stof laten maken die bamboe t-shirts op alle fronten verslaat. In plaats van bamboe gebruiken wij het wereldvermaarde TENCEL™, dat we hebben gecombineerd met biologisch katoen, in plaats van standaard katoen. Het resultaat is verbluffend, de beste stof voor T-shirts die er is.

Kortom: de ontdekkers van het bamboe shirt hebben de volgende stap gevonden: T-shirts van Mellowood®. Uiteraard alleen te koop bij jouw Undiemeister®.

Bekijk al onze meer duurzame én meer luxe alternatieven voor bamboe ondergoed.

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!