• Nederlands
  • Engels

Bamboe t-shirts? Hét betere alternatief is Mellowood®

En wij kunnen het weten, na jarenlang bamboe t-shirts en ondergoed te hebben verkocht. Want dan weet je als geen ander de voor- en nadelen. Sterker nog, wij weten precies waar een t-shirt aan moet voldoen. En als het beter kan, dan doe je dat. Althans, zo is Undiemeister.

Niemand kent t-shirts van bamboe beter dan wij. Sterker nog, wij hebben de bamboe t-shirts bedacht! Maar toen wij Mellowood® ontdekten wisten we het eigenlijk al. Dit is de volgende stap na het bamboe t-shirt. Wat een heerlijke stof en bovendien: veel sterker, mooiere kleuren, veel minder krimp, bijna niet pillen en duurzaam. Zoals wij het beschrijven, Mellowood® is het beste van twee werelden.

Wauw! Dit is wat wij wilden.

Undiemeister-mellowood-t-shirt-v-neck-black Volcano-ash-black-front copy

Undiemeister® T-shirt

V-hals Volcano Ash (zwart)

Undiemeister - mellowood - t-shirt - volcano ash - black -side

Undiemeister® T-shirt

Ronde hals Volcano Ash (zwart)

Undiemeister-mellowood-t-shirt-v-neck-white-Chalk-white-print

Undiemeister® T-shirt

V-hals Chalk White (wit)

Undiemeister - mellowood - t-shirt - chalk white - side

Undiemeister® T-shirt

Ronde hals Chalk White (wit)

Uiteraard zijn we niet over 1 nacht ijs gegaan. We hebben Mellowood® t-shirts van onder tot boven onderzocht. Vele malen gewassen en ook: lang gedragen zonder te wassen. Lekker fris denk je dan wellicht? Precies! Want Mellowood® bleef veel langer fris ruiken dan een t-shirt van bamboe.

Toen wij nog dieper doken in Mellowood® ontdekten we dat de productie maximaal duurzaam is. Waar bij bamboe t-shirts voor heren veel vaagheden bestaan over de duurzaamheid van de productie, is dat bij t-shirts van Mellowood®  geheel transparant. Maximale recycling van de productiemiddelen en zo veel mogelijk CO2-vrij.

Tja, t-shirts van Mellowood® combineren echt het beste van twee werelden: onvergelijkbaar premium, maximaal duurzaam. Wij willen dat en onze klanten willen dat. Want onze klanten zijn Meisters, net als wij. Wij dagen je dan ook uit om over te stappen van t-shirts van bamboe naar Mellowood® t-shirts.

Wat zijn dan nu precies die eigenschappen en voordelen van Mellowood® ten opzichte van bamboe shirts vraag je jezelf af? Wij hebben alle belangrijke punten voor je op een rij gezet en hier lees je alles over onze nieuwe en maximaal duurzame stof. 

Trouwens: onze t-shirts zijn extra lang en lekkere slim fit shirts.

3=2 KORTING

Onze introductie aanbieding: een gratis boxershort. Kijk op de pagina kortingscodes voor meer informatie.