• Nederlands
  • Engels

Beste ondergoed?

Als wij zo bescheiden mogen zijn, waarom maakt Undiemeister® het beste ondergoed?

Inderdaad, echt bescheiden klinkt dat niet. Maar moeten we de kwaliteit van ons ondergoed dan onder stoelen of banken steken, zoals het spreekwoord luidt (als we dat zo goed zeggen)? Het is immers vanaf het begin onze ambitie geweest om de beste boxershorts en t-shirts te maken. Dat is nou precies waar het ons altijd om is gegaan.  

Undiemeister® Boxershort

Volcano Ash (zwart)

Undiemeister® T-shirt

V-hals Volcano Ash (zwart)

Undiemeister® T-shirt

Ronde hals Volcano Ash (zwart)

Undiemeister® T-shirt

V-hals Chalk White (wit)

Undiemeister® T-shirt

Ronde hals Chalk White (wit)

Undiemeister® Boxershort

Reef Clay (rood)

Undiemeister® Boxershort

Misty Forest (groen)

Undiemeister® Boxershort

Lava Rock (grijs)

Undiemeister® Boxershort

Storm Cloud (blauw)

Onze obsessie: het beste ondergoed voor heren

Het beste ondergoed heren, daar gaat het ons dus om. Dus hebben wij ons na jaren ervaring in de ondergoed branche weer helemaal opnieuw verdiept in heren ondergoed. Wat hebben de beste boxershorts gemeenschappelijk en hoe kunnen wij die verbeteren? Dat was de vraag die maandenlang op het whiteboard van ons kantoor heeft gestaan. Iedere dag werden we daarmee geconfronteerd. Dag in dag uit, week in week uit, maand in … afijn, je snapt het al. De beste boxershorts en de beste t-shirts werden voor ons een obsessie.

De boxershort en het t-shirt vanaf de grond af weer helemaal ontworpen.

Talloze modellen en merken heren ondergoed hebben wij met elkaar vergeleken. Wat vonden we goed, wat kon beter? Alle details hebben we bestudeerd. Bijvoorbeeld de naden op de billen. Die kunnen nogal eens irritant zijn als je die voelt, en al helemaal als je het grootste deel van de dag achter je bureau zit. Daarom zijn de boxershorts van Undiemeister® aan de achterzijde naadloos. Een ander detail is de binnenzijde van de broekband. De binnenzijde? Ja, want de broekband zorgt er voor dat je boxershort goed blijft zitten. Dus die is iets strakker, want we hebben de binnenzijde afgewerkt met “gebrusht” materiaal. Superzacht, de hele dag door. Dus ga je een boxershort kopen, let daar dan ook op.

Undiemeister® gebruikt exclusief Mellowood®

Vergeet de stof niet, die zit immers direct op jouw huid. Die stof moet zacht zijn, het liefst zijde zacht, perfect ventileren en goed (transpiratie) vocht opnemen. Mellowood® is het resultaat van het sprookjeshuwelijk tussen Tencel™ en biologisch katoen, door ons bedacht. Mellowood® biedt al deze eigenschappen, zoals geen enkele stof dat kan. Daarnaast pilt Mellowood® niet en krimpt het nauwelijks. En oh ja, de kleuren blijven prachtig, ook na vele malen wassen. Dus tja, wat zou nou de beste boxershort zijn denk je? Niet echt bescheiden, maar wel helemaal waar. 

Heer Smit
Lees verder
Heerlijk zittende boxershort en T-shirts, duidelijk nog een stuk beter dan de bamboe kleding
Jasper
Terug naar de natuur zonder achteruit te gaan
Lees verder
Met hun eigen Mellowood-stof keert Undiemeister terug naar de natuur zonder in ontwikkeling achteruit te gaan. Sterker nog, dit ondergoed is een welkome sprong voorwaarts.
Dhr. Moerman, Kim
Lees verder
Prima levering en prima producten!
Kuipers
Een fijne ontdekking.
Lees verder
De administratie en logistiek zijn bij Undiemeister in goede handen. Maar wat belangrijker is, is de pasvorm en het materiaal van het ondergoed. Ik was verwend met bamboe ondergoed (Bamigo en Bamboo Basic) maar de stof die Undimeister gebruikt draagt nog veel fijner en ziet er dan ook nog erg goed uit. Ik ben er blij mee.
Uylenbroek, W.J.
Kwaliteit!
Lees verder
Zacht, goed passend, stijlvol, mooie kleuren. Kwaliteit voor betaalbare prijs. Mooie kennismakingsaanbieding.
Frank Helderman
Lees verder
De mix van katoen en Tencel is perfect. Het is veel zachter dan alleen katoen en toch sterk. Ook is het beter voor het milieu dan puur katoen.
Peter Wieringa
Lees verder
Geweldig ondergoed. Satijnzacht, blijft goed in model en mooie kleuren. Een goed vervolg op het Bamigo ondergoed.
Previous
Next

© 2020 Undiemeister® | Powered by E-Expansion | Premium Mellowood® underwear | Privacybeleid | Algemene voorwaarden