Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Voorkeuren voor sokken verschillen

Over wat de beste sokken zijn is wellicht een boek vol te schrijven. Zoveel mensen zoveel meningen moet je maar denken. Het is namelijk maar helemaal de vraag wat jij belangrijk vindt. Heeft het jouw voorkeur dat de sokken ontzettend dun zijn, omdat je schoenen bijvoorbeeld anders te strak zitten, of wil je dat je sokken niet te glad zijn omdat je dan in je schoenen begint te glijden.

Koude voeten

Een ander criterium kan warmte zijn. Dat kan weer helemaal afhangen van jezelf of van de weersomstandigheden. Misschien ben jij iemand die snel last heeft van wintertenen, zeg maar vooral koude tenen en daarom wil je dat je sokken lekker dik zijn. Of je trekt meerdere sokken over elkaar heen, laag op laag zoals dat zo mooi heet. Maar het kan ook heel goed zijn dat het helemaal niets met jouw voeten te maken heeft, maar juist omdat het erg koud is.

Warme voeten

Aan de andere kant kan de “warmte wens” ook precies de andere kant opgaan, bijvoorbeeld omdat je juist erg snel warme voeten hebt. In dat geval ben je helemaal niet op zoek naar warme sokken, maar juist naar sokken die ervoor zorgen dat je voeten koel blijven.

Transpiratie

Dan heb je uiteraard ook nog transpiratie, waardoor je snel last hebt van vochtige voeten. Warmte is dan niet belangrijk (hoewel je uiteraard meer last zal hebben van transpiratie als het warmer is), maar veel belangrijker is in dat geval dat de sokken in staat zijn om goed met de vochtige voeten om te gaan, beter gezegd met het vocht zelf. Je wil dan dat de sokken snel het vocht opnemen, zodat de huid van de voet zo droog mogelijk blijft.

Jij bepaalt wat de beste sokken zijn

Dat is logisch en wij helpen jou graag om de beste sokken uit te kiezen. Ons doel bij de sokken van Undiemeister® is om jou sokken te bieden die je iedere dag aan kan trekken. Sokken die jou dagelijks ondersteunen en alle kwaliteiten in zich hebben die voor iedereen belangrijk zijn. Antitranspirantie, optimale ventilatie, temperatuur regulerend (koel bij warm weer en warm bij koud weer) zijn belangrijke eigenschappen van Mellowood®, waarvan onze sokken voor het belangrijkste deel zijn gemaakt.

Wij hopen dat ook jij vindt dat de beste sokken de sokken van Undiemeister® zijn!

Heel veel loopplezier!

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!