Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Boxer

Hondenliefhebbers

Dit is een leuk onderwerp om over te schrijven, de boxer. Over misverstanden gesproken. Want laten wij eens een paar betekenissen van de boxer erbij halen. Wat verstaat men onder een boxer? In de eerste plaats hangt het ervan af wat jouw focus is. Als je een hondenliefhebber bent, dan is een boxer voor jou een hond. Een hond met een stompe snuit, vroeger met gecoupeerde staart en oren, maar dat mag nu (gelukkig) niet meer. Als je “boxer” invult op Google dan vult de pagina zich met sites die over honden gaan. Daaruit kan je dus gerust concluderen dat boxer het meest gebruikt wordt voor dit type hond.

Sportliefhebbers

Je weet met dit kopje al waar we naar toe gaan. Boxen, kick boxen en thai boxen zijn de laatste tijd in sneltreinvaart zeer populair geworden. Een zeer intensieve sport en zeer goed geschikt om jouw lichaam te trainen, als je tenminste ervoor zorgt dat je niet alleen maar klappen aan het opvangen bent, want dat lijkt ons wat minder gezond. Dus voor de sportliefhebber is er maar één soort boxer, namelijk de sporter.

Sportwagenliefhebbers

Ja, er zijn nogal wat liefhebbers als je het over de term “boxer” hebt. Want wat dacht je van sportwagens? Ja inderdaad, de Porsche boxer. En sowieso Porsche, want lange tijd was de boxermotor het enige motortype waarmee de Porsche werd uitgerust. Laat in een garage het woord boxer vallen en er is echt niemand die het dan over honden gaat hebben met je, of over sporten. Nee, wat dan volgt is een uiteenzetting over alle voor en nadelen van de boxermotor, zoals die tot voor kort alleen luchtgekoeld was in de Porsche en alle uitdagingen die dat met zich meebracht.

Ondergoedliefhebbers?

Beetje raar, als je bekendstaat als een ondergoedliefhebber. Dat klinkt een beetje, tsja, vies? Kinky? Vreemd? Ok, laten we het niet over onszelf hebben, want dat is wat Undiemeister® doet. Wat in ieder geval wel zo is, is dat mannen het hebben over boxershorts en over boxers. En daarmee wordt exact hetzelfde bedoelt. Maar ga het in de UK niet over boxershorts hebben, want dan word je meewarig aangekeken. Daar zijn twee termen voor. Boxer of trunk. En in Nederland dus boxershort of boxer. En toch, de Nederlandse term is boxershort. Ja, in het dagelijkse spraakgebruik ook boxer, maar ga daar niet op Google. Want dan kom je met een hond thuis!      

 

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!