Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Comfortabele sokken

Comfortabele sokken

Over wat de beste sokken zijn is wellicht een boek vol te schrijven. Zoveel mensen zoveel meningen moet je maar denken. Het is namelijk maar helemaal de vraag wat jij belangrijk vindt. Heeft het jouw voorkeur dat de sokken ontzettend dun zijn, omdat je schoenen bijvoorbeeld anders te strak zitten, of wil je dat je sokken niet te glad zijn omdat je dan in je schoenen begint te glijden.

Maar wat is comfort bij sokken?

Misschien denk je bij comfortabele sokken direct aan zachte sokken. Zo raar is dat niet natuurlijk, want zachtheid voel je als eerste. Alleen ben je daarmee nog niet klaar. Want jouw voeten, in je sokken, gaan iedere dag voor je aan het werk. Vaak ook nog eens opgesloten in schoenen. Er is dus meer nodig dan alleen zachtheid, als je het comfort van je sokken de hele dag wilt blijven voelen.

Zweetvoeten...

De één heeft er meer last van dan de ander, transpirerende voeten, ofwel zweetvoeten. Ieders voeten transpireren in meer of mindere mate en dan is het wel zo fijn als jouw sokken helpen om je voeten zo droog mogelijk te houden. Want alleen dan blijven jouw sokken de hele dag door comfortabele sokken, dus niet alleen op het moment van aantrekken en daarna niet meer. Dat betekent dat je sokken in staat moeten zijn om het vocht van je voeten te absorberen en af te voeren. Afvoeren in de vorm van damp, via jouw schoenen. Want het vocht moet wel ergens naartoe kunnen.

Denk ook aan je schoenen

Ken je dat, transpirerende voeten in rubberlaarzen? Dat is omdat het vocht nergens naar toe kan. Schoenen moeten dus ook kunnen ventileren, nadat jouw sokken het vocht hebben opgenomen. Mellowood® van Undiemeister® neemt het vocht perfect op, om het vervolgens zo snel mogelijk af te voeren. Dus niet vasthouden. Want dan worden jouw comfortabele sokken opeens een stuk minder comfortabel!

Naast vochtopname ook ventilatie

Ook de ventilerende eigenschappen zijn belangrijk bij sokken, naast vochtopname. En je raad het al, ook voor die ventilatie zit je goed met de sokken van Undiemeister®. Tel daar de temperatuur regulerende en hypoallergene eigenschappen nog eens bij op en je spreekt dan met recht over de comfortabele sokken van Undiemeister®. De hele dag door.

Heel veel loopplezier!

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!