Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Welke kleur is eigenlijk huidskleur?

En waarom noemen we één bepaalde kleur huidskleur, terwijl tientallen huidskleuren bestaan? Klinkt nogal discriminerend en op z’n minst niet inclusief, iets wat Undiemeister® wel wil zijn. Gewoon, omdat we niet alleen op de wereld zijn en het niet kan om andere mensen uit te sluiten. Op basis van welke criteria dan ook. Er zijn tegelijk zoveel verschillende kleuren T-shirts te koop, dat iedereen wel zijn of haar huidskleur kan uitkiezen. De term “huidskleur T-shirt” klopt dus niet als je het vervolgens over 1 kleur hebt.

En hoezo die “huidskleur” eigenlijk?

En waar ging het eigenlijk ook alweer over met betrekking tot huidskleur t-shirts, als je het over ondershirts hebt? Waar het omgaat is om een kleur te vinden die niet doorschijnt, dus door een overhemd heen. Ja uiteraard, dat hangt nogal af van het overhemd: welke kleur is dat overhemd en hoe dik, in verband met de eventuele doorschijnendheid. Het blijkt dat een beige, khaki-achtige kleur het minst doorschijnend is, zodat die kleur de beste kans geeft op een invisible T-shirt. Dus ook al is khaki niet jouw huidskleur, een term die verkeerd is bedacht en op z’n minst verkeerd is ontstaan, toch help die kleur het beste tegen doorschijnen en krijgt het dus vaak de naam huidskleur t-shirt mee.

Een invisible T-shirt uit de woestijn.

Dat had je vast niet gedacht, dat het mogelijk is om een T-shirt met khaki kleur uit de woestijn te halen. Of juist wel? Want misschien is khaki in een woestijn wel de beste schutkleur. Niet dat wij krampachtig alle vele honderden en zelfs duizenden tinten van de woestijn hebben nageplozen om dan maar een tint te vinden die wij voor een khaki T-shirt, dus een “huidskleur T-shirt” konden gebruiken. De tint was er gewoon. En het heeft ons niet eens zo veel tijd gekost om die kleur te vinden als we eerlijk zijn. Een nieuwe stap, ook voor ons, was gezet.

Het khaki T-shirt als T-shirt met een diepe V-hals.

Undiemeister® zou Undiemeister® niet zijn, als we niet de volgende stap gezet zouden hebben. Niet alleen een diepe V-hals. Niet alleen een khaki T-shirt (of ”’huidskleur t-shirt”). Gewoon allebei tegelijk. Want wij dachten, als je nou toch een invisible T-Shirt aan het assortiment wilt toevoegen, is het dan niet het allerbeste om de twee variabelen, namelijk de diepe V-hals en de khaki kleur, of huidskleur, te combineren in 1 shirt? Ja toch? Zo gezegd zo gedaan. Want als je het doet dan kan je het maar beter goed doen.   

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!