Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Lange blauwe T-shirts

Lange blauwe shirts of bijvoorbeeld super kort?

Waarom zou je lange blauwe T-shirts willen? En dan hebben we het nu niet over de kleur maar over de lengte inderdaad. Laten we de vraag eens omdraaien naar een kort wit T-shirt, zou dat wat voor je zijn? Als we voor de gelegenheid de dames er even bijhalen, dan is het antwoord duidelijk. Veel dames willen geen lang wit shirt, maar juist kort. Dat heette, als ons geheugen ons niet in de steek laat, een “navel” shirt. Of wellicht heet zo’n T-shirt nog steeds zo. Kennelijk is (of was) dat sexy of trendy. En wellicht heel erg comfortabel bij warm weer, wie zal het zeggen.

Maar wij heren, zou dat bij ons net zo sexy staan? Dus geen lang wit shirt, maar juist super kort? Wij hebben daar zo onze bedenkingen bij. Het is namelijk maar helemaal de vraag of andere mensen zitten te wachten op het beeld van een voor bij wandelende harige buik. Of zo’n trotse buik waarin duidelijk jarenlang is geïnvesteerd, door het eten van heerlijke maaltijden met af en toe een biertje erbij.

Maar ook als jouw investering juist is geweest in fitness, dieet en trainingen om jouw buik zo plat mogelijk te krijgen en houden. Ook dan is het maar helemaal de vraag of jij je dan comfortabeler voelt met zo’n “kek” kort shirt, of juist met een lang wit shirt. Wij denken het laatste.

Onze extra lange shirts zijn extra functioneel

Maar los van de esthetische uitstraling, waarover iedereen uiteraard zijn of haar eigen mening mag hebben, want smaken verschillen. Een lang wit shirt, en zelfs blauwe T-shirts extra lang, worden door mannen vooral gekocht omdat lange blauwe T-shirts functioneel zijn. Inderdaad, daar hebben we één van de kenmerkende verschillen tussen mannen en vrouwen. Voor mannen moet iets in de eerste plaats functioneel zijn, dus werken. Vrouwen zijn daar vaak iets minder van, iets moet er vooral goed uitzien.

Dus wat is dan die zogenaamde functie voor mannen, als we het hebben over lange blauwe T-shirts? Eenvoudig, mannen zijn niet alleen minder van de blote buik laten zien, mannen willen dat een shirt, als dat in de broek wordt gedragen, zoals een lang wit shirt dat als ondershirt onder een overhemd of shirt wordt gedragen, in de broek blijft zitten. Zo simpel is dat.

Niets is vervelender (nou ja, niets), het is erg vervelend als je telkens je shirt in je broek moet terugstoppen. Want dat gaat niet zonder ook je overhemd weer terug te stoppen. En dat werkt vaak lastig zonder even je broek los te maken, riem los als je die hebt, en dan het hele gebeuren weer op z’n plaats krijgen.

Undiemeister® shirts zijn blauwe t-shirts, extra lang

En niet alleen onze blauwe T-shirts zijn extra lang, ook al worden die het vaakst gekocht, ook onze andere kleuren T-shirts hebben extra lengte. Standaard. Daar hoef je niet voor te doen of voor te kiezen. En bovendien krimpen onze lange blauwe t-shirts nauwelijks, dus die lengte blijft. Althans, zolang je de onze wasvoorschriften volgt, dus maximaal 30 graden.

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!