Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Je kent Mellowood al van de boxershorts.

De kans is groot dat jij Undiemeister® kent van de boxershorts en T-shirts. Je weet het, van onvergelijkbare kwaliteit. Als Undiemeister® vervolgens sokken introduceert, dan snap je dat de lat hoog ligt. Want Undiemeister® sokken kunnen niet zomaar sokken zijn, dat kunnen alleen maar sokken zijn van de allerbeste kwaliteit, die bovendien ook nog eens maximaal duurzaam worden gemaakt. Ja inderdaad, de lat ligt hoog voor Undiemeister®. Maar… wij hebben Mellowood®.

Mellowood sokken, een nieuwe combinatie, voor de optimale sok

Voor de Mellowood® sokken zijn we dan ook weer helemaal opnieuw begonnen, zoals wij ook de boxershorts en de T-shirts opnieuw hebben ontworpen. Wij wilden dat onze Mellowood® sokken heerlijk zacht aan je voeten voelen, maar wel stevig zijn. Bovendien is ventilatie zeer belangrijk en dat sokken vocht goed moeten opnemen, zodat je voeten maximaal droog blijven, staat buiten kijf.  

De voordelen

En daarbij heeft Undiemeister® uiteraard een groot voordeel. Want Mellowood®, de stof die door Undiemeister® is ontwikkeld, biedt precies de voordelen en eigenschappen die nodig zijn om de best mogelijke sokken te maken. De eigenschappen die Mellowood® ook biedt aan de boxershorts en de T-shirts zijn namelijk perfect voor sokken. Ga maar na: uitstekende ventilatie, zeer goede vochtopname en hypoallergeen. Vooral die laatste is belangrijk om gezonde voeten te houden.

Zacht en stevig

Omdat de Mellowood® sokken zacht moeten zijn, want die zachtheid is kenmerkend voor Undiemeister® en tevens stevig moet zijn, is de samenstelling van Mellowood® daarop aangepast. In vergelijking met T-shirts en boxershorts hebben sokken het zwaarder te verduren. Bij sokken schuurt de stof nou eenmaal harder, over de zool van je schoenen of over de vloer, als je alleen op je sokken loopt.

Mellowood® sokken bieden dus precies wat je bij sokken wilt zien: stevig maar zacht. Ventilerend en goed vocht opnemend.           

Heel veel loopplezier!

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!