Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Naadloos ondergoed voor heren

Naadloos heren ondergoed

Zijn steeds meer mannen op zoek naar naadloos ondergoed voor heren? En bestaat naadloos ondergoed voor heren eigenlijk wel? Zoals we bij dames slips zien die naadloos of vrijwel naadloos zijn. Heren ondergoed kan je vrijwel niet naadloos krijgen, tenzij je houdt van strakke slips, vaak in een mini model. Je moet er maar van houden denken wij dan. In ieder geval zal je naadloos ondergoed voor heren vrijwel niet vinden in de categorie boxershorts, of afgekort boxers.

Naadloos ondergoed heren vond je niet bij top kwaliteit boxershorts, tot nu

Naden zijn nodig, maar niet overal. Boxershorts kunnen niet naadloos zijn, althans de goede niet. Wij leggen dat graag even voor je uit. Een boxershort is net even iets complexer als een slip. Zo wordt bij een boxershort meer aandacht besteed aan de pasvorm en dan vooral gericht op het mannelijke lichaam. De boxershorts van Undiemeister® hebben bijvoorbeeld speciaal voor heren een specifieke maatvoering.

Zo is bij onze boxershorts een extra “seperate crotchpart” toegevoegd. Dat betekent dat extra ruimte is gemaakt op de plek in de boxershort die doorgaans het meeste onder spanning staat, namelijk precies tussen de benen, aan de onderkant van het kruis. Dat is onmogelijk bij naadloos ondergoed voor heren, omdat dat ondergoed uit één stuk is gemaakt, dus niet de mogelijkheid heeft om daar nog iets aan toe te voegen.

Andere extra’s bij de boxershorts van Undiemeister®

Aan de voorzijde van onze boxershorts is extra ruimte gemaakt voor het kruis. Dat hoeven we denk ik niet uit te leggen, dat zit gewoon lekkerder. Bij naadloos ondergoed voor heren is dat onmogelijk, tenzij het ondergoed zo ruim is gemaakt dat het dan niet meer zo zit als het bij dat type ondergoed zou moeten, strak. Erg strak. De extra’s die worden toegevoegd hebben altijd naden.

En toch, waar geen naden nodig zijn hebben onze boxershort geen naden

Kijk, daar hebben wij dus goed over nagedacht. Want naden zijn vrijwel nooit hinderlijk, althans niet op de plekken waar wij die hebben. Maar voor de achterkant van de boxershort, dus bij de billen, daar kunnen naden wel vervelend zijn. En dus zitten bij onze boxershorts daar weer geen naden. Want naden die over de billen lopen ga je voelen als je zit. Dat gaat bij heren irriteren (en dat rijmt). Vandaar misschien soms de vraag naar naadloos ondergoed voor heren? Wij denken van wel. Met andere woorden, als we zo bescheiden mogen zijn: de boxershorts van Undiemeister® hebben naden waar naden horen en niet waar ze net moeten zijn. Het beste uit twee werelden!

Heel veel winkelplezier bij het kopen van ons (aan de achterzijde) naadloze ondergoed voor heren!

Bekijk hier onze naadloze boxershorts.

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!