Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Wat is een naadloze boxershort?

Een naadloze boxershort klinkt als een boxershort zonder naden inderdaad. Maar kan dat wel, bestaan naadloze heren boxershorts eigenlijk wel? Nee,  geheel naadloze boxershorts bestaan niet. Althans, niet in onze tijd. Wellicht kan jij je plaatjes herinneren van vroege Egyptenaren, die met lende doeken rondliepen, een soort voorloper van onze onderbroeken. Denken wij. Dat waren naadloze heren boxershorts, nou ja, boxershorts. Ok, met een beetje verbeelding dan. Gelukkig voor ons hebben er vanaf dat moment genoeg innovaties plaatsgevonden om comfortabele boxershorts te maken.

Het belang bij naadloze heren boxershorts

De stoffen van een boxershort wordt met naden aan elkaar vastgezet. Gestikt. Meestal bestaat een boxershort uit 7 of meer zogenaamde panden. Hoe meer panden, hoe meer naden dus. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar met meer panden is het makkelijker om een boxershort te ontwerpen en te maken. Minder naden is het moeilijkst. En hoewel een compleet naadloze boxershort niet bestaat, is het Undiemeister® gelukt om boxershorts te maken met zo weinig mogelijk naden. Maar waarom is dat eigenlijk belangrijk, naadloze heren boxershorts?

Naden kunnen irriteren

Vandaar de zoektocht van veel mannen naar een naadloos ondergoed. Maar waar het echt om gaat zijn de naden die bij veel boxershorts over de billen lopen. Dat kan heel erg vervelend zijn, vooral als je lange tijd zit, zoals op je werk. De premium boxershorts van Undiemeister® zijn van voor tot achter naadloos en verdienen daarmee wat ons betreft de titel naadloze boxershort. Uiteraard zijn er wel naden aan de voorkant, alleen al omdat bij de Undiemeister® boxershorts extra ruimte is gemaakt bij het kruis, zodat alles lekker zit, als je begrijpt wat wij bedoelen. Dus ook al bestaan naadloze heren boxershorts niet, de boxershorts van Undiemeister® komen het dichtst in de buurt. Bekijk snel onze boxershorts en ervaar het gevoel van een comfortabele en naadloze boxershort.
Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!