• Nederlands
  • Engels

Onderbroeken

Undiemeister® Boxershort

Volcano Ash (zwart)

Undiemeister® T-shirt

V-hals Volcano Ash (zwart)

Undiemeister® T-shirt

Ronde hals Volcano Ash (zwart)

Undiemeister® T-shirt

V-hals Chalk White (wit)

Undiemeister® T-shirt

Ronde hals Chalk White (wit)

Undiemeister® Boxershort

Reef Clay (rood)

Undiemeister® Boxershort

Misty Forest (groen)

Undiemeister® Boxershort

Lava Rock (grijs)

Undiemeister® Boxershort

Storm Cloud (blauw)

Welkom! Als je op zoek bent naar onderbroeken of merk onderbroeken of een heren onderbroek, dan zit je hier goed. Beter gezegd, je zit hier uitstekend! Een betere keuze had je niet kunnen maken.

Want Undiemeister heet niet voor niets zo. Ons assortiment biedt jou het heerlijkste gevoel wat je van onderbroeken mag verwachten. Onze onderbroeken bieden de premium kwaliteit, waarvan jij weet dat je die verdient. Want ga maar na, waarom kopen mannen merk onderbroeken? Omdat ze denken dat die goed of beter dan andere zijn. Maar is dat ook zo? Want biedt dat bij een heren onderbroek zekerheid? Wil je voor een bekend merk betalen of gewoon het beste?

Waar het bij onderbroeken om gaat is in de eerste plaats de stof. Die moet heerlijk zacht zijn, goed rekbaar, stevig, goed afgewerkt, vocht en temperatuur regulerend zijn en het liefst hypoallergeen. Want juist op die plaatsen wil je dat het goed zit, als je begrijpt wat we bedoelen. Onze exclusieve en premium stof Mellowood® biedt die eigenschappen beter dan welk merk onderbroeken dan ook.

Mellowood® is een unieke en duurzame stof, die door Undiemeister® is ontwikkeld. Wij vonden namelijk dat het beter kon. Zo is uit het liefdeshuwelijk tussen TENCEL™ en gecertificeerd biologisch katoen Mellowood® ontstaan. Mellowood® is daarom alleen en exclusief verkrijgbaar bij Undiemeister. De voordelen zijn premium kwaliteit en maximale duurzaamheid, waar niets aan kan tippen.

Als er een prijs voor de beste onderbroek uitgereikt zou worden, dan zou Undiemeister® die winnen. De prijs voor de beste heren onderbroek. Ja nogmaals: onderbroeken heren! Onderschat die niet. Die draag je de hele dag, direct op je huid. Dan wil je een super comfortabel gevoel. Het beste comfortabele gevoel. En dat is precies wat wij bieden. Daar kunnen zogenaamde merken echt niet tegenop. En overigens, wij ‘zijn’ natuurlijk ook gewoon merkonderbroeken, met ons prachtige merk: Undiemeister®, gemaakt van het fantastische Mellowood®.

Heer Smit
Lees verder
Heerlijk zittende boxershort en T-shirts, duidelijk nog een stuk beter dan de bamboe kleding
Jasper
Terug naar de natuur zonder achteruit te gaan
Lees verder
Met hun eigen Mellowood-stof keert Undiemeister terug naar de natuur zonder in ontwikkeling achteruit te gaan. Sterker nog, dit ondergoed is een welkome sprong voorwaarts.
Dhr. Moerman, Kim
Lees verder
Prima levering en prima producten!
Kuipers
Een fijne ontdekking.
Lees verder
De administratie en logistiek zijn bij Undiemeister in goede handen. Maar wat belangrijker is, is de pasvorm en het materiaal van het ondergoed. Ik was verwend met bamboe ondergoed (Bamigo en Bamboo Basic) maar de stof die Undimeister gebruikt draagt nog veel fijner en ziet er dan ook nog erg goed uit. Ik ben er blij mee.
Uylenbroek, W.J.
Kwaliteit!
Lees verder
Zacht, goed passend, stijlvol, mooie kleuren. Kwaliteit voor betaalbare prijs. Mooie kennismakingsaanbieding.
Frank Helderman
Lees verder
De mix van katoen en Tencel is perfect. Het is veel zachter dan alleen katoen en toch sterk. Ook is het beter voor het milieu dan puur katoen.
Peter Wieringa
Lees verder
Geweldig ondergoed. Satijnzacht, blijft goed in model en mooie kleuren. Een goed vervolg op het Bamigo ondergoed.
Previous
Next

© 2020 Undiemeister® | Powered by E-Expansion | Premium Mellowood® underwear | Privacybeleid | Algemene voorwaarden