Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Onzichtbaar T-shirt

Undiemeister® heeft een vraagje voor jou, namelijk: mag iedereen jouw T-shirt zien? Huh? Wat is dat nou weer voor een rare vraag. Hoe bedoel je, Undiemeister®? Ja, wellicht een rare vraag, zo op het eerste gezicht. Maar zo vreemd is dat niet, als je kijkt naar het doel van de Undiemeister® T-shirts. Wij hebben een onzichtbaar T-shirt ontwikkeld voor onder je overhemd!

Fashion T-shirt

De T-shirts van Undiemeister® worden gekocht om onder kleding te dragen. Onze T-shirts zijn dus niet bedoelt om aan te trekken en mee rond te lopen op straat, als zeg maar bovenkleding. Met andere woorden, de T-shirts van Undiemeister® zijn geen zogenaamde fashion T-shirts. Waarmee wij niet willen zeggen dat wij niet de laatste trends op het gebied van T-shirts toepassen, als wij vinden dat onze kleding daar beter van wordt (wat zelden zo is overigens).

Een T-shirt onder een shirt

Omdat onze T-shirts onder bijvoorbeeld een overhemd worden gedragen, zijn ze dus niet bedoelt als bovenkleding. Niet dat iedereen zich daaraan houdt, want onze T-shirts zijn zo lekker ademend en anti-transpirant, dat menig Meister de shirts als “gewoon” T-shirt draagt. Vooral in de zomer. En wij vinden dat prima uiteraard, want de shirts mogen er zijn, ook als je die niet draagt als ondershirt. Maar dat is niet helemaal wat we bedoelen met de vraag naar een onzichtbaar T-shirt, dus of iedereen jouw T-shirt mag zien. Wat wij bedoelen is of, als jij jouw Undiemeister® T-shirt als ondershirt draagt, dus onder bovenkleding, of je dán nog het T-shirt zou mogen zien.

Wel of geen onzichtbaar T-shirt, smaken verschillen

Wat is erop tegen als jouw T-shirt gezien wordt onder een overhemd? Is dat erg? Misschien weet je het niet meer, maar nog niet zo lang geleden was het juist de bedoeling dat jouw T-shirt onder jouw overhemd werd gezien. Denk aan de nauwsluitende ronde kraag, die goed te zien is bij een open boord bij een overhemd. Die móest je juist zien. Kijk mij eens een mooi, strak T-shirt hebben! Ja, ja, kost wat maar dan heb je ook wat. En eerlijk is eerlijk, wij vinden dat nog steeds mooi staan, bij sommigen.

De trend verandert, dus de mode verandert

Ja, mode verandert en dat zal je niet zo vreemd vinden. Kijk bijvoorbeeld eens naar fast fashion, waarover wij al eerder een blog hebben geschreven. Wat ons betreft gaat dat nergens over. Iedere kwartaal, soms zelfs iedere maand een nieuw kledingstuk dat het vorige vervangt, really? Is dat nodig? Nee zegt de één, belachelijk. Weet je wel wat dat kost aan verspilling? Weet je wel hoe vervuilend dat is? Ja zegt de ander, want ik wil bijblijven met de rest van mijn “peer-group” (ook al zullen ze dat op die manier niet zo snel toegeven). Of, ja, want ik ben na een maand alweer uitgekeken op die blouse die ik net heb…

De opkomst van de V-hals T-shirts als eerste onzichtbare T-shirts

De trend van een zichtbaar naar een onzichtbaar (deel) van een T-shit als ondershirt, vooral het zien van de kraag dus, is al een tijdje aan de gang. Terwijl  het vroeger “cool” was om een stukje van je witte boord van het T-shirt te laten zien, is dit in de tijd duidelijk veranderd. Dat begon al met de V-hals T-shirts. Die zijn ontworpen om niet meer te kunnen zien dat je een T-shirt aan hebt. Dat is echt de enige reden. Op die manier kon het bovenste knoopje, of konden de bovenste twee knoopjes van het overhemd los. Een onzichtbaar T-shirt dus.

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!