Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Perfect ondershirt

Het perfecte ondershirt bestaat, lees hier snel meer.

Om mee te beginnen, wat is dat eigenlijk, een ondershirt of nog beter een perfect ondershirt. Of undershirt, zoals het vaak genoemd wordt. Want de Angelsaksische woorden krijgen zelfs in het ondergoed voet aan de grond. Een ondershirt is niets meer of minder dan een shirt onder een overhemd. En waarom dragen mannen ondershirts? Omdat een ondershirt net even iets meer warmte geeft, een goed undershirt ook transpiratie opvangt en goed ventileert. En je raad het al, dat doen het ondershirt van Undiemeister® het beste. Maar er is nog meer te vertellen over dat fijne shirt onder je overhemd.

Zachte stof en nauwelijks voelbaar, dat is wat een perfect ondershirt moet hebben

Heren willen een ondershirt, maar eigenlijk mag het shirt tijdens het dragen niet gevoeld worden. En terecht, dat zijn de beste undershirts. Dus het ondershirt moet niet zijn gemaakt van een te zware stof, want die voel je dan zitten. Maar ook weer niet te licht, want een te licht ondershirt isoleert weer te weinig en dat wil je niet. Verder willen de meeste heren tegenwoordig niet dat het boordje van het ondershirt is te zien, in tegenstelling tot enkele jaren geleden, toen een strak wit zichtbaar kraagje nog helemaal in was. Dat is nu niet meer zo.

Perfect ondershirt met lage hals en slim fit

Een shirt onder overhemd heeft tegenwoordig of een laag uitgesneden ronde hals, of een zogenaamde V-hals. Op die wijze zie je de kraag van het ondershirt niet zitten, als je het bovenste knoopje van je shirt, of de bovenste twee knoopjes van je shirt, open maakt. Slim fit is daarbij bij heren ondershirts het meest in de mode. Omdat met de zachte stof het shirt nauwelijks voelbaar is, precies wat je zoekt bij een perfect ondershirt (of undershirt, wij halen dat af en toe ook door elkaar).

Het ondershirt van Undiemeister

Onze heren ondershirts zijn helemaal op maat gemaakt om perfect te dragen onder een overhemd. De kraag is lager uitgesneden, de pasvorm is slim fit en de stof is Mellowood®, die heerlijk zacht is, alle vocht afvoert en super ventileert. Undiemeister heeft ondershirts met ronde hals en met V-hals.

Het perfecte ondershirt kopen heren bij Undiemeister®!

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!