• Nederlands
  • Engels

Perfect ondershirt

Undiemeister® T-shirt

V-hals Volcano Ash (zwart)

Undiemeister® T-shirt

Ronde hals Volcano Ash (zwart)

Undiemeister® T-shirt

V-hals Chalk White (wit)

Undiemeister® T-shirt

Ronde hals Chalk White (wit)

Het perfecte ondershirt bestaat, lees hier snel meer.

Om mee te beginnen, wat is dat eigenlijk, een ondershirt of nog beter een perfect ondershirt. Of undershirt, zoals het vaak genoemd wordt. Want de Angelsaksische woorden krijgen zelfs in het ondergoed voet aan de grond. Een ondershirt is niets meer of minder dan een shirt onder een overhemd. En waarom dragen mannen ondershirts? Omdat een ondershirt net even iets meer warmte geeft, een goed undershirt ook transpiratie opvangt en goed ventileert. En je raad het al, dat doen het ondershirt van Undiemeister® het beste. Maar er is nog meer te vertellen over dat fijne shirt onder je overhemd.

Zachte stof en nauwelijks voelbaar, dat is wat een perfect ondershirt moet hebben

Heren willen een ondershirt, maar eigenlijk mag het shirt tijdens het dragen niet gevoeld worden. En terecht, dat zijn de beste undershirts. Dus het ondershirt moet niet zijn gemaakt van een te zware stof, want die voel je dan zitten. Maar ook weer niet te licht, want een te licht ondershirt isoleert weer te weinig en dat wil je niet. Verder willen de meeste heren tegenwoordig niet dat het boordje van het ondershirt is te zien, in tegenstelling tot enkele jaren geleden, toen een strak wit zichtbaar kraagje nog helemaal in was. Dat is nu niet meer zo.

Perfect ondershirt met lage hals en slim fit

Een shirt onder overhemd heeft tegenwoordig of een laag uitgesneden ronde hals, of een zogenaamde V-hals. Op die wijze zie je de kraag van het ondershirt niet zitten, als je het bovenste knoopje van je shirt, of de bovenste twee knoopjes van je shirt, open maakt. Slim fit is daarbij bij heren ondershirts het meest in de mode. Omdat met de zachte stof het shirt nauwelijks voelbaar is, precies wat je zoekt bij een perfect ondershirt (of undershirt, wij halen dat af en toe ook door elkaar).

Het ondershirt van Undiemeister

Onze heren ondershirts zijn helemaal op maat gemaakt om perfect te dragen onder een overhemd. De kraag is lager uitgesneden, de pasvorm is slim fit en de stof is Mellowood®, die heerlijk zacht is, alle vocht afvoert en super ventileert. Undiemeister heeft ondershirts met ronde hals en vanaf maart met V-hals.

Het perfecte ondershirt kopen heren bij Undiemeister®!

Heer Smit
Lees verder
Heerlijk zittende boxershort en T-shirts, duidelijk nog een stuk beter dan de bamboe kleding
Jasper
Terug naar de natuur zonder achteruit te gaan
Lees verder
Met hun eigen Mellowood-stof keert Undiemeister terug naar de natuur zonder in ontwikkeling achteruit te gaan. Sterker nog, dit ondergoed is een welkome sprong voorwaarts.
Dhr. Moerman, Kim
Lees verder
Prima levering en prima producten!
Kuipers
Een fijne ontdekking.
Lees verder
De administratie en logistiek zijn bij Undiemeister in goede handen. Maar wat belangrijker is, is de pasvorm en het materiaal van het ondergoed. Ik was verwend met bamboe ondergoed (Bamigo en Bamboo Basic) maar de stof die Undimeister gebruikt draagt nog veel fijner en ziet er dan ook nog erg goed uit. Ik ben er blij mee.
Uylenbroek, W.J.
Kwaliteit!
Lees verder
Zacht, goed passend, stijlvol, mooie kleuren. Kwaliteit voor betaalbare prijs. Mooie kennismakingsaanbieding.
Frank Helderman
Lees verder
De mix van katoen en Tencel is perfect. Het is veel zachter dan alleen katoen en toch sterk. Ook is het beter voor het milieu dan puur katoen.
Peter Wieringa
Lees verder
Geweldig ondergoed. Satijnzacht, blijft goed in model en mooie kleuren. Een goed vervolg op het Bamigo ondergoed.
Previous
Next

© 2020 Undiemeister® | Powered by E-Expansion | Premium Mellowood® underwear | Privacybeleid | Algemene voorwaarden