Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

T-shirt

T-shirt

Een T-shirt is misschien wel het meest ondergewaardeerde kledingstuk dat je kan bedenken. Zo eenvoudig, maar daar vergis je je in. Er worden meer T-shirts gemaakt dan alle andere textiel artikelen bij elkaar. En dan begrijp je al snel dat het ene shirt het andere niet is. Daarom geven wij jou graag, als experts op het gebied van de allerbeste T-shirts die nu op de markt zijn, enkele adviezen.

De stof van een T-shirt is super belangrijk

Op de aller eerste plaats, boven alles wat je over een T-shirt kan bedenken, komt de stof. Waarom is dat hier belangrijker dan bij andere artikelen? Simpel, je draagt het meestal (waarschijnlijk altijd) direct op je huid. En je huid is gevoelig, voor de één meer gevoeliger dan voor de ander, maar toch. Dus let altijd op de kwaliteit van de stof. Is die stof lekker zacht, ventileert die goed , wordt eventueel (transpiratie)vocht snel afgevoerd, kan je aan bij een eventuele allergie. En… is de stof voldoende rekbaar, zodat het altijd comfortabel zit. Ja, wij zeiden het al, onderschat een T-shirt niet. Het lijkt een simpel kleding stuk, niets is minder waar.

Het model en de maatvoering van een T-shirt

En waar moet je nou nog meer opletten? Uiteraard de maatvoering, maar vooral het soort model. De een houdt van slim fit is, dus wat strak om je lijf zit. De ander houdt van loszittende shirts. Weer een ander wil een shirt gewoon niet voelen. Wel aantrekken, maar verder geen gedoe. Het moet er zijn, zonder er te zijn, als je begrijpt wat wij bedoelen. En let ook op de lengte: wil je dat je shirt niet uit je broek kruipt als je het in je broek draagt (zoals bij een ondershirt), of interesseert dat je niet. En we zijn er nog niet, lees rustig verder.

Kleuren

Ga je bij een T-shirt voor standaard kleuren, of wil je iets speciaals. Dus een T-shirt bestellen in de kleur wit die iedereen heeft, of wil je iets ontvangen wat jou onderscheid van de massa. De meeste shirts hebben de standaard kleuren, maar dat kan natuurlijk veel mooier. De inspiratie voor de kleuren van Undiemeister® is de natuur. Zo is ons zwart ontstaan uit de kleur van het as van vulkanen (Volcano Ash) en het wit dat wij gebruiken is Chalk White, het wit van krijtrotsen.

De afwerking

De afwerking, ja, ja. Waarom is de afwerking bij een t-shirt zo belangrijk? Omdat je het vaak over je hoofd aantrekt en uit doet. Dan komt druk op de naden te staan, en die moeten het houden. Dus denk daaraan bij het aanschafproces. Check bijvoorbeeld of de naden dubbel gestikt zijn. Dat scheelt al de spreekwoordelijk slok op een borrel.

Met een T-shirt van Undiemeister® krijg je alles wat je zoekt

Undiemeister®  heeft met alle bovenstaande punten al rekening gehouden. Alles hebben wij verwerkt in het T-shirt. In de eerste plaats de unieke Mellowood® stof, beter voor een T-shirt dan welke stof je ook gaat tegen komen. Onze afwerking is subliem en de maatvoering is super. Naast alle bovengenoemde eigenschappen, is het grote voordeel van Mellowood® dat het nauwelijks krimpt of pilt.

De kleuren zijn echt bijzonder. Niet het standaard zwart maar onze eigen zwarte kleur heet ‘Volcano Ash’ en onze witte kleur heet ‘Chalk White’. Je hoort het al, dit zijn niet zomaar kleuren. Verder slim fit en zeer rekbaar. En denk bij een T-shirt bestellen ook aan de lengte. Onze shirts worden vooral gedragen onder overhemd of trui, dus de lengte van ons T-shirt is extra lang. Geen gekruip meer uit broeken, dat is echt verleden tijd.

Extra korting bij Undiemeister®

Om het T-shirt bestellen nog makkelijker te maken, en interessanter, hebben wij de Meisterstaffel gemaakt. Bij het T-shirt kopen krijg je extra korting als je meer in één bestelling afneemt. Want dat is beter voor het milieu: minder zendingen is minder CO2, en daar verdien jij een beloning voor. Voor jezelf en voor het milieu.

Veel winkel plezier bij Undiemeister®  en weet dat jouw T-shirt de volgende dag op je deurmat ligt!

Het assortiment van Undiemeister

De stof Mellowood® is niet alleen geschikt voor T-shirts maar ook voor ondergoed. Undiemeister heeft boxershorts ontwikkeld van Mellowood® zodat jij ook kunt genieten van het ultieme draagcomfort van deze stof. Benieuwd naar onze Undiemeister boxershorts?

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!