• Nederlands
  • Engels

T-shirt korte mouwen

Undiemeister-mellowood-t-shirt-v-neck-black Volcano-ash-black-front copy

Undiemeister® T-shirt

V-hals Volcano Ash (zwart)

Undiemeister - mellowood - t-shirt - volcano ash - black -side

Undiemeister® T-shirt

Ronde hals Volcano Ash (zwart)

Undiemeister-mellowood-t-shirt-v-neck-white-Chalk-white-print

Undiemeister® T-shirt

V-hals Chalk White (wit)

Undiemeister - mellowood - t-shirt - chalk white - side

Undiemeister® T-shirt

Ronde hals Chalk White (wit)

Een t-shirt met korte mouwen of lange mouwen

Ja…., er zijn ook t-shirts met lange mouwen. Zijn die handig? Nou niet echt, afhankelijk van waar je woont en wat je doet uiteraard. Op de wintersport is een t-shirt met lange mouwen heerlijk. Lekker warm, en fungeert als een extra laag om jou te isoleren. Of met schaatsen, zelfde verhaal. Tenminste, als dat er in Nederland nog van gaat komen, dat schaatsen. De Elf Stedentocht lijkt steeds meer en meer een verhaal van vroeger te worden: gelukkig hebben we de foto’s nog. Een korte mouwen t-shirt is daarom vele malen praktischer, nu het in Nederland steeds warmer wordt. De lange mouwen zullen steeds langer in de kast blijven liggen.

De ideale lengte voor een t-shirt met korte mouwen

Hoe lang moeten korte mouwen zijn? Ook de lengte van een korte mouwen t-shirt is weer helemaal afhankelijk van het gebruik. Laten we ons focussen op t-shirts die gedragen worden als ondershirt. Dat zijn de t-shirts die je hier bij Undiemeister® kunt kopen (hoewel onze klanten zo enthousiast zijn over onze korte mouwen shirts, dat die in warme gebieden ook als bovenkleding worden gedragen).

Een ondershirt met korte mouwen moet je in feite overal onder kunnen dragen, dus ook onder een poloshirt bijvoorbeeld. Dat betekent dat de mouwen van je ondershirt niet moeten uitsteken onder die van je poloshirt. En reken er maar op dat veel mannen onder hun polo met korte mouwen een ondershirt dragen. Zo gek is dat zeker niet, vooral als het buiten net iets te fris is, is een korte mouwen shirt onder je polo lekker.

De korte mouwen van de Undiemeister® t-shirts zijn precies goed

Je kent Undiemeister®, wij hebben daar over nagedacht.  Ons korte mouwen t-shirt kan je over onder dragen, dus ook prima onder je polo. Onze korte mouwen stoppen namelijk bij je spierballen (als je die hebt, maar uiteraard heb je die). Dat is dé ideale lengte. Met voldoende rek en ruimte onder je okstels voel je Undiemeisters® korte mouwen t-shirt niet eens zitten. Je voelt niet dat je het ondershirt aan hebt. En dat is nou precies te bedoeling: voldoende bescherming voor jou, zonder dat je er mee bezig bent. Bescheiden, maar effectief op de achtergrond. Welkom bij Undiemeister®.

Wist je trouwens dat al onze shirts slim fit zijn?