• Nederlands
  • Engels

T-shirt ronde hals

Undiemeister® T-shirt

V-hals Volcano Ash (zwart)

Undiemeister® T-shirt

Ronde hals Volcano Ash (zwart)

Undiemeister® T-shirt

V-hals Chalk White (wit)

Undiemeister® T-shirt

Ronde hals Chalk White (wit)

Tussen t-shirts zijn meer verschillen dan je denkt. Het meest opvallende verschil tussen t-shirts is de hals. Zo heb je een t-shirt ronde hals, een t-shirt lage ronde hals, een t-shirt V-hals en die laatste dan weer als gewone V-hals of diepe V-hals. Als we ons bij de t-shirts beperken tot de categorie ondershirts, welke halsen worden dan het meeste gekozen?

Je ziet het t-shirt wel of niet onder je overhemd

Opvallend is dat de keuze voor het type hals van een t-shirt vooral wordt bepaald door de vraag of die hals wel of niet zichtbaar is onder het overhemd dat je draagt. Overigens zie je ook steeds meer mannen die een t-shirt ronde hals of v-hals onder een trui dragen. Laten we beginnen met het dragen van een t-shirt als ondershirt onder een overhemd.

T-shirt ronde hals of t-shirt lage ronde hals?

Wat is de regel, moet je de hals of de boord van je t-shirt nou wel of niet kunnen zien onder je overhemd? Het klinkt misschien gek, maar volgens ons is hier sprake van een generatiekloof. Ja, dat klinkt heftig voor een t-shirt, maar toch. Opvallend is namelijk dat de jongere generatie vaak niet wil dat de hals van een t-shirt onder een overhemd is te zien, als de bovenste knoopjes open zijn, wat vrijwel altijd zo is. Zij kiezen bij een t-shirt ronde hals dan ook vooral voor een t-shirt lage ronde hals. De generatie daarna, zeg maar even voor het gemak de generatie 40+, wil juist dat de boord van het t-shirt wel is te zien onder het overhemd, met de bovenste knoopjes los. Sterker nog, er is zelfs een voorkeur voor een zo strak mogelijke hals, die zeg maar vlak onder de adamsappel loopt.

T-shirt ronde hals of T-shirt V-hals onder een trui?

Steeds vaker dragen heren een t-shirt met daarover heen een trui. Ook een trui kan een ronde hals of een V-hals hebben. Bij een trui met een ronde hals vinden wij het eerlijk gezegd geen gezicht als vlak boven de kraag van de trui nog een stukje te zien is van een t-shirt ronde hals. Dan lijkt het net alsof je van te voren niet hebt nagedacht toen je de trui en het t-shirt aantrok. Een t-shirt lage ronde hals heeft in dat geval zeker de voorkeur. En uiteraard kan dan een t-shirt V-hals ook, ook een diepe V-hals, maar dat is wel wat frisser.

Bij een V-hals trui vinden wij dat het mooi staat als je daar een t-shirt ronde hals onder draagt, en dan met name een t-shirt lage ronde hals. Een t-shirt met een strakke hoge boord steekt aan de achterkant van je nek vaak boven je trui uit en ook dan lijkt het alsof je daar niet goed over nagedacht hebt en ’s ochtends in alle haast maar wat hebt aangetrokken.

Het t-shirt lage ronde hals vind je bij Undiemeister®, evenals de V-hals t-shirts. Wij verkopen die vooralsnog in de kleuren wit en zwart en wij verwachten deze aan te vullen met de huidkleurige t-shirts.

Welkom bij Undiemeister® en succes bij het kiezen van je t-shirt lage ronde hals!

Heer Smit
Lees verder
Heerlijk zittende boxershort en T-shirts, duidelijk nog een stuk beter dan de bamboe kleding
Jasper
Terug naar de natuur zonder achteruit te gaan
Lees verder
Met hun eigen Mellowood-stof keert Undiemeister terug naar de natuur zonder in ontwikkeling achteruit te gaan. Sterker nog, dit ondergoed is een welkome sprong voorwaarts.
Dhr. Moerman, Kim
Lees verder
Prima levering en prima producten!
Kuipers
Een fijne ontdekking.
Lees verder
De administratie en logistiek zijn bij Undiemeister in goede handen. Maar wat belangrijker is, is de pasvorm en het materiaal van het ondergoed. Ik was verwend met bamboe ondergoed (Bamigo en Bamboo Basic) maar de stof die Undimeister gebruikt draagt nog veel fijner en ziet er dan ook nog erg goed uit. Ik ben er blij mee.
Uylenbroek, W.J.
Kwaliteit!
Lees verder
Zacht, goed passend, stijlvol, mooie kleuren. Kwaliteit voor betaalbare prijs. Mooie kennismakingsaanbieding.
Frank Helderman
Lees verder
De mix van katoen en Tencel is perfect. Het is veel zachter dan alleen katoen en toch sterk. Ook is het beter voor het milieu dan puur katoen.
Peter Wieringa
Lees verder
Geweldig ondergoed. Satijnzacht, blijft goed in model en mooie kleuren. Een goed vervolg op het Bamigo ondergoed.
Previous
Next

© 2020 Undiemeister® | Powered by E-Expansion | Premium Mellowood® underwear | Privacybeleid | Algemene voorwaarden