• Nederlands
  • Engels

T-shirt

Undiemeister® T-shirt

V-hals Volcano Ash (zwart)

Undiemeister® T-shirt

Ronde hals Volcano Ash (zwart)

Undiemeister® T-shirt

V-hals Chalk White (wit)

Undiemeister® T-shirt

Ronde hals Chalk White (wit)

T-shirt

Een t-shirt is misschien wel het meest ondergewaardeerde kledingstuk dat je kan bedenken. Zo eenvoudig, maar daar vergis je je in. Er worden meer t-shirts gemaakt dan alle andere textiel artikelen bij elkaar. En dan begrijp je al snel dat het ene shirt het andere niet is. Daarom geven wij jou graag, als experts op het gebied van de allerbeste t-shirts die nu op de markt zijn, enkele adviezen.

De stof van een t-shirt is super belangrijk

Op de aller eerste plaats, boven alles wat je over een t-shirt kan bedenken, komt de stof. Waarom is dat hier belangrijker dan bij andere artikelen? Simpel, je draagt het meestal (waarschijnlijk altijd) direct op je huid. En je huid is gevoelig, voor de één meer gevoeliger dan voor de ander, maar toch. Dus let altijd op de kwaliteit van de stof. Is die stof lekker zacht, ventileert die goed , wordt eventueel (transpiratie)vocht snel afgevoerd, kan je aan bij een eventuele allergie. En… is de stof voldoende rekbaar, zodat het altijd comfortabel zit. Ja, wij zeiden het al, onderschat een t-shirt niet. Het lijkt een simpel kleding stuk, niets is minder waar.

Het model en de maatvoering van een t-shirt

En waar moet je nou nog meer opletten? Uiteraard de maatvoering, maar vooral het soort model. De een houdt van slim fit is, dus wat strak om je lijf zit. De ander houdt van loszittende shirts. Weer een ander wil een shirt gewoon niet voelen. Wel aantrekken, maar verder geen gedoe. Het moet er zijn, zonder er te zijn, als je begrijpt wat wij bedoelen. En let ook op de lengte: wil je dat je shirt niet uit je broek kruipt als je het in je broek draagt (zoals bij een ondershirt), of interesseert dat je niet. En we zijn er nog niet, lees rustig verder.

Kleuren

Ga je bij een t-shirt voor standaard kleuren, of wil je iets speciaals. Dus een t-shirt bestellen in de kleur wit die iedereen heeft, of wil je iets ontvangen wat jou onderscheid van de massa. De meeste shirts hebben de standaard kleuren, maar dat kan natuurlijk veel mooier. De inspiratie voor de kleuren van Undiemeister® is de natuur. Zo is ons zwart ontstaan uit de kleur van het as van vulkanen (Volcano Ash) en het wit dat wij gebruiken is Chalk White, het wit van krijtrotsen. 

De afwerking

De afwerking, ja, ja. Waarom is de afwerking bij een t-shirt zo belangrijk? Omdat je het vaak over je hoofd aantrekt en uit doet. Dan komt druk op de naden te staan, en die moeten het houden. Dus denk daaraan bij het aanschafproces. Check bijvoorbeeld of de naden dubbel gestikt zijn. Dat scheelt al de spreekwoordelijk slok op een borrel.

Met een t-shirt van Undiemeister® krijg je alles wat je zoekt

Undiemeister®  heeft met alle bovenstaande punten al rekening gehouden. Alles hebben wij verwerkt in het t-shirt. In de eerste plaats de unieke Mellowood® stof, beter voor een t-shirt dan welke stof je ook gaat tegen komen. Onze afwerking is subliem en de maatvoering is super. Naast alle bovengenoemde eigenschappen, is het grote voordeel van Mellowood® dat het nauwelijks krimpt of pilt. De kleuren zijn echt bijzonder. Niet het standaard zwart maar onze eigen zwarte kleur heet ‘Volcano Ash’ en onze witte kleur heet ‘Chalk White’. Je hoort het al, dit zijn niet zomaar kleuren. Verder slim fit en zeer rekbaar. En denk bij een t-shirt bestellen ook aan de lengte. Onze shirts worden vooral gedragen onder overhemd of trui, dus de lengte van ons t-shirt is extra lang. Geen gekruip meer uit broeken, dat is echt verleden tijd.

Extra korting bij Undiemeister®

Om het t-shirt bestellen nog makkelijker te maken, en interessanter, hebben wij de Meisterstaffel gemaakt. Bij het t-shirt kopen krijg je extra korting als je meer in één bestelling afneemt. Want dat is beter voor het milieu: minder zendingen is minder CO2, en daar verdien jij een beloning voor. Voor jezelf en voor het milieu.

Veel winkel plezier bij Undiemeister®  en weet dat jouw t-shirt de volgende dag op je deurmat ligt!

Heer Smit
Lees verder
Heerlijk zittende boxershort en T-shirts, duidelijk nog een stuk beter dan de bamboe kleding
Jasper
Terug naar de natuur zonder achteruit te gaan
Lees verder
Met hun eigen Mellowood-stof keert Undiemeister terug naar de natuur zonder in ontwikkeling achteruit te gaan. Sterker nog, dit ondergoed is een welkome sprong voorwaarts.
Dhr. Moerman, Kim
Lees verder
Prima levering en prima producten!
Kuipers
Een fijne ontdekking.
Lees verder
De administratie en logistiek zijn bij Undiemeister in goede handen. Maar wat belangrijker is, is de pasvorm en het materiaal van het ondergoed. Ik was verwend met bamboe ondergoed (Bamigo en Bamboo Basic) maar de stof die Undimeister gebruikt draagt nog veel fijner en ziet er dan ook nog erg goed uit. Ik ben er blij mee.
Uylenbroek, W.J.
Kwaliteit!
Lees verder
Zacht, goed passend, stijlvol, mooie kleuren. Kwaliteit voor betaalbare prijs. Mooie kennismakingsaanbieding.
Frank Helderman
Lees verder
De mix van katoen en Tencel is perfect. Het is veel zachter dan alleen katoen en toch sterk. Ook is het beter voor het milieu dan puur katoen.
Peter Wieringa
Lees verder
Geweldig ondergoed. Satijnzacht, blijft goed in model en mooie kleuren. Een goed vervolg op het Bamigo ondergoed.
Previous
Next

© 2020 Undiemeister® | Powered by E-Expansion | Premium Mellowood® underwear | Privacybeleid | Algemene voorwaarden