Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

T-shirts voor heren

T-shirts voor heren

Een T-shirt is misschien wel het meest ondergewaardeerde kledingstuk dat je kan bedenken. Zo eenvoudig, maar daar vergis je je in. Er worden meer T-shirts gemaakt dan alle andere textiel-artikelen bij elkaar. En dan begrijp je al snel dat het ene T-shirt de andere niet is. Daarom geven wij jou graag, als experts op het gebied van de allerbeste T-shirts die nu op de markt zijn, enige adviezen. Dus wil je een T-shirt kopen of een T-shirt bestellen, let dan goed op, hier gaan we.

De stof van een T-shirt is super belangrijk

Op de allereerste plaats, boven alles wat je over een T-shirt kan bedenken, komt de stof. Waarom is dat bij een T-shirt belangrijker dan bij andere artikelen? Simpel, een shirt draag je meestal (waarschijnlijk altijd) direct op je huid. En je huid is gevoelig, voor de één meer gevoeliger dan voor de ander, maar toch. Dus let bij een T-shirt kopen of een T-shirt bestellen altijd op de kwaliteit van de stof. Is die stof lekker zacht, ventileert die goed (zodat jij en je T-shirt langer fris blijven ruiken), wordt eventueel (transpiratie)vocht snel afgevoerd, kan je het T-shirt aan bij een eventuele allergie. En… is de stof voldoende rekbaar, zodat het t-shirt altijd comfortabel is.

Het model en de maatvoering van mannen T-shirts

En waar moet je nou nog meer op letten? Uiteraard de maatvoering, maar vooral welk model het is. De een houdt van Undiemeister® een T-shirt dat slim fit is, dus strak om je lijf zit. De ander houdt van loszittende shirts. Weer een ander wil een shirt gewoon niet voelen. Wel aantrekken, maar verder geen gedoe. Het moet er zijn, zonder er te zijn, als je begrijpt wat wij bedoelen. En let ook op de lengte: wil je dat je T-shirt niet uit je broek kruipt als je het in je broek draagt (zoals bij een ondershirt), of interesseert dat je niet? En we zijn er nog niet, lees rustig verder.

Standaard kleuren

Ga je bij een T-shirt voor standaardkleuren, of wil je iets speciaals. Een T-shirt bestellen in de kleur wit van Undiemeister® is echt iets anders dan de kleur wit die je kent. Chalk White komt van de krijtrotsen, waarvan wij de mooiste tint hebben gekozen. En zwart is afkomstig van vulkanen, uit de duizenden kleuren die vulkaanas heeft. Wij noemen die daarom Volcano Ash. De meeste andere T-shirts hebben standaardkleuren, maar dat kan zoals je ziet “natuurlijk” veel mooier.

De afwerking van onze T-shirts

De afwerking, ja, ja. Waarom is de afwerking bij een shirt zo belangrijk? Omdat op een T-shirt geen knoopjes zijn, trek je het vaak over je hoofd uit en aan. Dan komt druk op de naden te staan, en die moeten het houden. Dus denk daaraan bij een T-shirt kopen. Check bijvoorbeeld of de naden dubbel gestikt zijn. Dat scheelt al de spreekwoordelijk slok op een borrel. Dus T-shirt bestellen is checklist nalopen. Maar het kan makkelijker.

Met een T-shirt van Undiemeister krijg je alles wat je zoekt

Undiemeister® heeft met alle bovenstaande punten al rekening gehouden. Alles hebben wij verwerkt in het T-shirt. In de eerste plaats onze unieke Mellowood® stof, beter voor een T-shirt dan welke stof je ook gaat tegen komen. Onze afwerking is subliem en de maatvoering is super. Naast alle eigenschappen die een T-shirt moet hebben zoals wij dat hierboven hebben beschreven, is het grote voordeel van Mellowood® dat het nauwelijks krimpt of pilt.

De kleuren zijn echt bijzonder. Niet het standaard blauw maar het mooie ‘Storm Cloud”. Geen gewoon groen maar ‘Misty Forest’. Grijs is bij ons ‘Lava Rock’ en zwart heet ‘Volcano Ash’. Je hoort het al, dit zijn niet zomaar kleuren. Verder slim fit en zeer rekbaar. En denk zeker ook aan de lengte. Onze shirts worden vooral gedragen onder overhemd of trui, dus de lengte van ons T-shirt is extra lang. Geen gekruip meer uit broeken, dat is echt verleden tijd.

Extra korting bij Undiemeister

Om het T-shirt bestellen nog makkelijker te maken, en interessanter, hebben wij de Meisterstaffel gemaakt. Bij het kopen krijg je extra korting als je meer in één bestelling afneemt. Want dat is beter voor het milieu: minder zendingen is minder CO2, en daar verdien jij een beloning voor. Dus is jouw T-shirt aan alle kanten goed. Voor jouzelf en voor het milieu.

Het assortiment van Undiemeister

Undiemeister® heeft naast de fantastische Mellowood® T-shirts ook boxershorts in het assortiment opgenomen. Wil jij ook genieten van het ultieme draagcomfort? Bekijk dan hier onze Mellowood® boxershorts. Veel winkel plezier bij Undiemeister en weet dat jouw T-shirt de volgende dag op je deurmat ligt! Hartelijke groet, Undiemeister
Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!