Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

TENCEL™ kleding

Een nieuwe duurzame en luxueuze ster aan het firmament: TENCEL™ kleding.

De wereld is een nieuwe stof rijker, die geweldig duurzaam is en ook nog eens de perfecte basis biedt voor het maken van kleding, zoals ondergoed: TENCEL™. En omdat Undiemeister® zoals je weet en op deze site kan zien, gespecialiseerd is in ondergoed, nemen wij je graag mee in de wereld van TENCEL™ kleding en in het bijzonder TENCEL™ ondergoed.

Wat is TENCEL™ kleding?

TENCEL™ kleding is vrijwel helemaal van TENCEL™ gemaakt. Dus de volgende vraag: wat is TENCEL™? TENCEL™ is ontwikkeld door de Oostenrijkse firma Lenzing™, een fabrikant die al decennia bestaat. Lenzing™ is met afstand koploper in de productie van vezels voor de textielindustrie, die op duurzame wijze worden gemaakt. Het mooie is dat Lenzing™ allerlei prijzen op het gebied van duurzaamheid heeft gewonnen en volledig transparant is over haar productie. En de stof van Lenzing™ gebruiken wij voor ons TENCEL™ ondergoed.

TENCEL™ cellulose

TENCEL™ is een vezel, geproduceerd uit cellulose, net zoals bamboe textiel als basis eveneens cellulose vezels heeft. De cellulose van TENCEL™ is afkomstig van beukenbomen of eucalyptus bomen, die allemaal duurzaam worden beheerd. Maar waarom is TENCEL™ dan zo geschikt voor ondergoed, waarom is er steeds meer TENCEL™ kleding te koop, waaronder en misschien wel met name, TENCEL™ ondergoed?

De perfecte eigenschappen van TENCEL™ ondergoed

TENCEL™ ondergoed is heerlijk zacht. De stof is daarom uitermate geschikt voor ondergoed, maar niet alleen daarom. TENCEL™ ventileert uitstekend, neemt snel vocht op en voert dat snel weg en is anti allergisch (hypoallergeen). Maar zijn er dan geen nadelen bij TENCEL™ kleding? Ja, die zijn er. Ben je gek op bamboe ondergoed? Dan is Mellowood® zeker iets voor jou!

Mellowood®, de perfecte combinatie tussen TENCEL™ en biologisch katoen

TENCEL™ is dus een zeer zachte stof, maar daarom ook kwetsbaar. Daarnaast glimt TENCEL™ uit zichzelf een beetje, en dat vonden wij voor heren ondergoed niet zo mooi. Dat is de reden dat de TENCEL™ kleding van Undiemeister® is gecombineerd met katoen, en wel biologisch katoen. Die combinatie maakt ons TENCEL™ ondergoed perfect. De zachte “touch and feel” van TENCEL™ hebben we behouden, naast alle andere zeer positieve eigenschappen. En door de toevoeging van (biologisch) katoen, is de Mellowood® stof extra stevig, zonder het glimmende effect dat je bij TENCEL™ ondergoed vaak ziet. Want dat vinden we niet mannelijk. Althans, wij kennen weinig mannen die graag een ietwat glimmende boxershort dragen. Ben je gek op bamboe ondergoed? Dan is Mellowood® zeker iets voor jou!

Mellowood® biedt het optimale TENCEL™ ondergoed

Omdat de Mellowood® stof bewust niet uit voornamelijk TENCEL™ bestaat, zoals bij veel andere merken tot wel 95%, maar gemengd is biologisch katoen, zou je ons ondergoed eigenlijk niet TENCEL™ ondergoed, of TENCEL™ kleding moeten noemen. Dat doen we dus ook niet. Het ondergoed van Undiemeister® is Mellowood® ondergoed, en wij hebben de exclusieve licentie. Een beter stof voor ondergoed bestaat niet.

Ben je gek op bamboe ondergoed? Dan is Mellowood® zeker iets voor jou!

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!