• Nederlands
  • Engels

Ondergoed heren

Undiemeister® Boxershort

Volcano Ash (zwart)

Undiemeister® T-shirt

V-hals Volcano Ash (zwart)

Undiemeister® T-shirt

Ronde hals Volcano Ash (zwart)

Undiemeister® T-shirt

V-hals Chalk White (wit)

Undiemeister® T-shirt

Ronde hals Chalk White (wit)

Undiemeister® Boxershort

Reef Clay (rood)

Undiemeister® Boxershort

Misty Forest (groen)

Undiemeister® Boxershort

Lava Rock (grijs)

Undiemeister® Boxershort

Storm Cloud (blauw)

Mannen ondergoed, of mens underwear, zoals wel meer woorden in onze taal langzaamaan verengelsen (ondergoed of underwear, what’s in a name?). En wat kies je? Wat vind je belangrijk bij underwear (laten we het Engels maar aannemen, wij komen er ook niet meer onderuit). Wij gaan zelf nog een stapje verder omdat we naast mens underwear ook mens t-shirts aanbieden en daarmee bieden wij een complete mens basic lijn aan.

Ga je bij mens underwear voor kwaliteit of juist prijs? Wil je er lang mee doen, of ben je iemand die het na een paar keer dragen alweer weggooit. Want dat maakt nogal wat uit. Wij zijn bij Undiemeister®, en je mag ons best een premium underwear store noemen, van mening dat je voor de beste kwaliteit moet gaan. Dus niet voor “weggooiertjes”. Waarom niet? Dat is misschien goedkoop, maar dat lijkt maar zo. Tel maar eens op wat je in een jaar daaraan uitgeeft, dan kom je nog bedrogen uit. Premium underwear, zoals Undiemeister® dat verkoopt, gaat veel langer mee. En dat niet alleen, onze kwaliteit is vele malen beter.

De exclusieve Mellowood® stof, onze afwerking en onze maatvoering maakt Undiemeister® echt de Meister van mens basics. Zijde zacht, maximaal ventilerend, temperatuur regulerend (warmer als het kouder is en koeler als het warmer is), perfect vocht absorberend, dat is wat je wilt (en verwacht) van je mens basics. Je betaalt in eerste instantie wat meer, maar dan heb je ook wat. En uiteindelijk ben je minder geld kwijt. En misschien nog belangrijker: onze basics draagt gewoon vele malen beter, lekkerder, comfortabeler.

Van een underwear store mag je verwachten dat ze weten waar ze het over hebben. En dat weten wij, want wij zitten al vele jaren in deze business. Mens basics zoals je dat nergens anders kunt krijgen. Behalve bij ons natuurlijk. En over natuurlijk gesproken, maximaal duurzaam gemaakt. En omdat onze basics geen weggooiertjes zijn, is dat op die manier ook nog eens vele malen duurzamer. Alvast heel veel draag plezier met ons mens underwear!

Heer Smit
Lees verder
Heerlijk zittende boxershort en T-shirts, duidelijk nog een stuk beter dan de bamboe kleding
Jasper
Terug naar de natuur zonder achteruit te gaan
Lees verder
Met hun eigen Mellowood-stof keert Undiemeister terug naar de natuur zonder in ontwikkeling achteruit te gaan. Sterker nog, dit ondergoed is een welkome sprong voorwaarts.
Dhr. Moerman, Kim
Lees verder
Prima levering en prima producten!
Kuipers
Een fijne ontdekking.
Lees verder
De administratie en logistiek zijn bij Undiemeister in goede handen. Maar wat belangrijker is, is de pasvorm en het materiaal van het ondergoed. Ik was verwend met bamboe ondergoed (Bamigo en Bamboo Basic) maar de stof die Undimeister gebruikt draagt nog veel fijner en ziet er dan ook nog erg goed uit. Ik ben er blij mee.
Uylenbroek, W.J.
Kwaliteit!
Lees verder
Zacht, goed passend, stijlvol, mooie kleuren. Kwaliteit voor betaalbare prijs. Mooie kennismakingsaanbieding.
Frank Helderman
Lees verder
De mix van katoen en Tencel is perfect. Het is veel zachter dan alleen katoen en toch sterk. Ook is het beter voor het milieu dan puur katoen.
Peter Wieringa
Lees verder
Geweldig ondergoed. Satijnzacht, blijft goed in model en mooie kleuren. Een goed vervolg op het Bamigo ondergoed.
Previous
Next

© 2020 Undiemeister® | Powered by E-Expansion | Premium Mellowood® underwear | Privacybeleid | Algemene voorwaarden