Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Wit T-shirt heren slim fit

De ene fit is de andere niet.

Zoals ook al op andere pagina’s van Undiemeister® staat beschreven, zijn er nogal wat verschillen tussen T-shirts, ook al lijken T-shirts op het eerste gezicht simpele kledingstukken. Niets is minder waar en Undiemeister® neemt als T-shirt specialist T-shirts dan ook zeer serieus. Eén van de verschillen tussen T-shirts is de pasvorm. In dit geval, waar deze tekst over gaat, de “fit”. Voor de fit zijn veel verschillende namen. Wij behandelen hier graag een wit heren T-shirt slim fit, normal fit en loose fit.

Wit T-shirt heren slim fit.

Laten we direct beginnen met het T-shirt in slim fit, de meest populaire keuze van het moment. Slim fit is een populaire keuze voor T-shirts omdat het T-shirt de contouren van je lichaam helemaal volgt, waardoor je niet voelt dat je het T-shirt aan hebt, want dat is niet de bedoeling. Tenminste, als het slim fit T-shirt gemaakt is van de juiste stof. Daarmee bedoelen wij dat het slim fit T-shirt zacht is en voldoende stretch heeft. En bovendien, niet te dik. Dat waren voor ons zeer belangrijke criteria om keuzes te maken voor de meest ideale stof die je maar kon bedenken.

Die stof is Mellowood® geworden, waarop wij de exclusieve licentie voor Nederland hebben. Je kan je namelijk voorstellen dat een slim fit (wit) heren T-shirts helemaal niet zo lekker zit als dat knellend aanwezig is. En ja, inderdaad, de T-shirts van Undiemeister® zijn allemaal slim fit, omdat slim fit de beste keuze is en wij die combineren met de allermooiste en beste stof die op dit moment verkrijgbaar is: Mellowood®.

De kleur van het slim fit T-shirt? Wit, althans meestal.

Een wit T-shirt voor heren is slim fit. Of andersom, een slim fit T-shirt is meestal wit. Waarom wit en geen andere kleur? Klik hier voor de pagina “witte ondershirts heren”, met een uitleg over wit als meest favoriete kleur. En de andere fits, ook wit? Ja, ook meestal. Dat zijn de normal of modern fits, die eigenlijk vis noch vlees zijn.

Niet slim fit, niet loose fit. Voor alle heren die eigenlijk niet precies weten wat ze willen. Een beetje er tussenin, dan zit je nooit fout. Nou, wij denken daar anders over, zoals je hierboven hebt kunnen lezen. Loose fit is ook wel het “antieke” Amerikaanse model. Sommige heren zweren daarbij, wij denk omdat zij nog nooit het perfecte slim fit T-shirt hebben gedragen: gemaakt van Mellowood® en exclusief verkrijgbaar bij Undiemeister.

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!