• Nederlands
  • Engels

Wit t-shirt heren slim fit

Undiemeister® T-shirt

V-hals Volcano Ash (zwart)

Undiemeister® T-shirt

Ronde hals Volcano Ash (zwart)

Undiemeister® T-shirt

V-hals Chalk White (wit)

Undiemeister® T-shirt

Ronde hals Chalk White (wit)

De ene fit is de andere niet.

Zoals ook al op andere pagina’s van Undiemeister® staat beschreven, zijn er nogal wat verschillen tussen t-shirts, ook al lijken t-shirts op het eerste gezicht simpele kledingstukken. Niets is minder waar en Undiemeister® neemt als t-shirt specialist t-shirts dan ook zeer serieus. Eén van de verschillen tussen t-shirts is de pasvorm. In dit geval, waar deze tekst over gaat, de “fit”. Voor de fit zijn veel verschillende namen. Wij behandelen hier graag een wit heren t-shirt slim fit, normal fit en loose fit.

Wit t-shirt heren, slim fit.

Laten we direct beginnen met het t-shirt in slim fit, de meest populaire keuze van het moment. Slim fit is een populaire keuze voor t-shirts omdat het t-shirt de contouren van je lichaam helemaal volgt, waardoor je niet voelt dat je het t-shirt aan hebt, want dat is niet de bedoeling. Tenminste, als het slim fit t-shirt gemaakt is van de juiste stof. Daarmee bedoelen wij dat het slim fit t-shirt zacht is en voldoende stretch heeft. En bovendien, niet te dik. Dat waren voor ons zeer belangrijke criteria om keuzes te maken voor de meest ideale stof die je maar kon bedenken. Die stof is Mellowood® geworden, waarop wij de exclusieve licentie voor Nederland hebben. Je kan je namelijk voorstellen dat een slim fit (wit) heren t-shirts helemaal niet zo lekker zit als dat knellend aanwezig is. En ja, inderdaad, de t-shirts van Undiemeister® zijn allemaal slim fit, omdat slim fit de beste keuze is en wij die combineren met de allermooiste en beste stof die op dit moment verkrijgbaar is: Mellowood®.

De kleur van het slim fit t-shirt? Wit, althans meestal.

Een wit t-shirt voor heren is slim fit. Of andersom, een slim fit t-shirt is meestal wit. Waarom wit en geen andere kleur? Klik hier voor de pagina “witte ondershirts heren”, met een uitleg over wit als meest favoriete kleur. En de andere fits, ook wit? Ja, ook meestal. Dat zijn de normal of modern fits, die eigenlijk vis noch vlees zijn. Niet slim fit, niet loose fit. Voor alle heren die eigenlijk niet precies weten wat ze willen. Een beetje er tussenin, dan zit je nooit fout. Nou, wij denken daar anders over, zoals je hierboven hebt kunnen lezen. Loose fit is ook wel het “antieke” Amerikaanse model. Sommige heren zweren daarbij, wij denk omdat zij nog nooit het perfecte slim fit t-shirt hebben gedragen: gemaakt van Mellowood® en exclusief verkrijgbaar bij Undiemeister.

Heer Smit
Lees verder
Heerlijk zittende boxershort en T-shirts, duidelijk nog een stuk beter dan de bamboe kleding
Jasper
Terug naar de natuur zonder achteruit te gaan
Lees verder
Met hun eigen Mellowood-stof keert Undiemeister terug naar de natuur zonder in ontwikkeling achteruit te gaan. Sterker nog, dit ondergoed is een welkome sprong voorwaarts.
Dhr. Moerman, Kim
Lees verder
Prima levering en prima producten!
Kuipers
Een fijne ontdekking.
Lees verder
De administratie en logistiek zijn bij Undiemeister in goede handen. Maar wat belangrijker is, is de pasvorm en het materiaal van het ondergoed. Ik was verwend met bamboe ondergoed (Bamigo en Bamboo Basic) maar de stof die Undimeister gebruikt draagt nog veel fijner en ziet er dan ook nog erg goed uit. Ik ben er blij mee.
Uylenbroek, W.J.
Kwaliteit!
Lees verder
Zacht, goed passend, stijlvol, mooie kleuren. Kwaliteit voor betaalbare prijs. Mooie kennismakingsaanbieding.
Frank Helderman
Lees verder
De mix van katoen en Tencel is perfect. Het is veel zachter dan alleen katoen en toch sterk. Ook is het beter voor het milieu dan puur katoen.
Peter Wieringa
Lees verder
Geweldig ondergoed. Satijnzacht, blijft goed in model en mooie kleuren. Een goed vervolg op het Bamigo ondergoed.
Previous
Next

© 2020 Undiemeister® | Powered by E-Expansion | Premium Mellowood® underwear | Privacybeleid | Algemene voorwaarden