Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Witte t-shirts voor heren

Witte t-shirts voor heren

Wat valt er te vertellen over witte heren shirts of witte heren t-shirts? Weinig en tegelijk heel veel. Bijvoorbeeld dat witte t-shirts voor heren een standaard keuze zijn. De meeste heren zijn conservatief in de keuze van hun shirts (en sowieso bij veel zaken die met kleding te maken hebben, laat staan met mode).

Een standaard keuze dus, die witte t-shirts voor heren. Wit staat immers overal goed bij. Nou ja goed, een wit heren t-shirt is een veilige keuze, waarmee je eigenlijk nooit de fout in gaat. Niet echt een gedurfde keuze, er zijn wat dat betreft duizend en één t-shirts die alles behalve witte heren t-shirts zijn. Maar goed, waarom zou je t-shirts in alle kleuren van de regenboog willen hebben.

Als jij je shirt vooral gebruikt als ondershirt, dat niemand en dan ook echt niemand overdag ziet? In feite draag jij dat shirt ook niet voor anderen, maar puur voor jezelf. En als dat dan witte heren t-shirts zijn dan is dat prima. Zolang de witte t-shirts voor heren maar functioneel zijn, dus doen wat ze doen. En wat is dat?

De kleur maakt niet uit, een wit shirt is voor heren prima, als het maar werkt

Een wit heren t-shirt dus, dat doet waar het voor bedoeld is. In de eerste plaatst komt dat het shirt lekker zacht moet zitten, de kleur maakt daarbij uiteraard geen verschil. Daarnaast is het lekker als je shirt goed ventileert, zodat je lang een fris gevoel blijft houden. Vochtopname en een snelle afvoer van vocht, ook zo’n eigenschap waarbij kleur geen verschil maakt.

Dat doen witte heren shirts net zo goed als welke andere kleur dan ook. Tenminste, als ze van de juiste stof zijn gemaakt, dus niet bijvoorbeeld van katoen. Wij hebben als stof gekozen voor Mellowood®, met sublieme kwaliteiten. Heerlijk zacht, perfecte ventilatie, snelle vocht opname en afvoer (transpiratie) en bovendien hypoallergeen. Witte t-shirts of welke kleur dan ook, Mellowood® werkt altijd en altijd goed.

Dus witte t-shirts voor heren die zijn gemaakt van Mellowood® zijn de perfecte keuze voor mannen die willen dat een shirt doet wat het met doen, zonder in allerlei fancy kleuren rond te lopen. En die fancy kleuren ook helemaal niet willen, want het shirt wordt doorgaans als ondershirt gedragen en dan is een wit heren t-shirt helemaal prima.

Undiemeister® biedt de heren t-shirts in wit en zwart. Ja, ook zwart, omdat zwart ook een lekker neutrale kleur is die gewoon goed staat onder bepaalde kleuren overhemden (witte heren shirts bijvoorbeeld niet, want dan schijnt een zwart t-shirt teveel door) en ook onder een trui.

Onze witte shirts beschikken allemaal over dezelfde kwaliteiten:

Voor al je witte heren t-shirts zit je bij Undiemeister® goed!

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!