Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Mellowood® onderkleding

Mellowood Onderkleding

Het kan je niet zijn ontgaan dat de Undiemeister® onderkleding gemaakt is van Mellowood®. Maar is onze onderkleding dan Undiemeister® onderkleding of Mellowood® onderkleding? Beide kan, want Mellowood® onderkleding is exclusief gemaakt voor Undiemeister®. Dat betekent dat de stof Mellowood® exclusief voor de Undiemeister® onderkleding beschikbaar is. Wij hebben namelijk voor Nederland de exclusieve licentie op de stof. De naam Mellowood® is wereldwijd geregistreerd en patent is aangevraagd. Maar dat maakt Mellowood® onderkleding nog geen Undiemeister® onderkleding, wel dat de onderkleding van Mellowood® is gemaakt. Voor Undiemeister® onderkleding is echter nog meer nodig, daar zullen wij het hierna over hebben. Eerst over Mellowood®, want met deze superieure stof wisten wij dat een doorbraak was bereikt, waar de wereld met smart op zat te wachten.

Hoezo zat de wereld op Mellowood onderkleding te wachten?

Ja, dat klinkt een beetje melodramatisch, nogal groot zelfs. Want waarom zit de wereld te wachten op Mellowood® onderkleding? De belangrijkste reden is de maximaal duurzame wijze waarmee Mellowood® onderkleding wordt geproduceerd. Onderkleding, of ondergoed zo je wilt, vormt een belangrijk deel van de textielindustrie. Ondergoed wordt immers door vrijwel iedereen dagelijks gedragen. De textielindustrie is ’s werelds op één na grootste vervuiler, vooral wat betreft CO2 uitstoot. Zoals je ongetwijfeld weet ligt daar de grootste uitdaging voor ons allemaal. Door de optimaal duurzame productie van Mellowood® draagt Undiemeister® onderkleding dus bij aan de CO2reductie, met iedere boxershort en ieder t-shirt dat wij verkopen. Mellowood® bestaat uit 68% TENCEL(tm), 28% Biologisch katoen en 4% Elastaan.

En er is nog meer te vertellen over Mellowood®

Ja, er is zeker meer. Onderkleding draag je namelijk niet alleen dagelijks, het zit ook direct op je huid. Van alle kleding moet onderkleding dus het meest comfortabel zitten. Dat is precies waar Undiemeister® onderkleding voor is ontworpen. De Mellowood® stof is extreem zacht, niet te dik, ventileert uitstekend, met een snelle opname en afvoer van (transpiratie) vocht. Daarbij is Mellowood® anti-allergisch, krimpt nauwelijks, pilt niet en is kleurvast.

Nu gaan we het echt alleen nog hebben over Undiemeister® onderkleding.

De stof is inderdaad de basis, maar daar is Undiemeister® niet gestopt. Want er is meer nodig dan Mellowood® om tot Undiemeister® onderkleding te komen. Als bijvoorbeeld de maatvoering niet goed is of de afwerking niet ideaal, dan blijft jouw Undiemeister® onderkleding is de kast liggen. En dat is nou precies wat wij niet willen. Dus hebben wij nog meer toegevoegd aan de superieure Mellowood® stof om de onderkleding echt het signatuur van Undiemeister® onderkleding te geven. Met andere woorden: van Mellowood® onderkleding hebben wij Undiemeister® onderkleding gemaakt. 

Dat hebben we bereikt door specialisten in de arm te nemen, die de Undiemeister® onderkleding helemaal vanaf de basis opnieuw hebben ontworpen. Wat is goed aan de onderkleding die nu te koop is, dan houden we dat. Wat zou anders moeten, dan veranderen we dat. En wat zouden wij zelf het liefste zien in onderkleding? Zo is de Undiemeister® onderkleding stap voor stap geoptimaliseerd, zowel in maatvoering als in afwerking.

Geen wilde kleuren maar decent en onderkoeld. Klasse en beschaafd

Wij wilden niet dat de Undiemeister® onderkleding schreeuwerig zou zijn, met grote logo’s bijvoorbeeld. Of felle kleuren. Of boxershorts met allerlei wilde prints. Of een andere kleur broekband dan de rest van de boxershort. Of stiksels “all over the place”. Dat zie je terug in onze modellen. De opbouw van de boxershorts voorkomt het gebruik van te veel stiksels. Toegegeven, dat is lastiger, maar daar lieten wij ons niet door weerhouden. En onze kleuren, dat is een verhaal apart.

De unieke natuurlijke kleuren van Undiemeister® onderkleding

De natuur biedt de allermooiste kleuren, mooier dan de mens kan maken. Duizenden tinten van één kleur, dus welke kies je? Dat was wel even een klus, want de kleuren van de Undiemeister® onderkleding moesten voldoen aan onze criteria: niet te fel, niet te schreeuwerig, etc. Voor bijvoorbeeld blauw werden wij geïnspireerd door donkere stormluchten, met tinten van grijs naar diepblauw. Zo is de kleur “Storm Cloud” ontstaan, die je terugvindt bij onze boxershorts. Of denk aan “Vulcano Ash” (zwart), “Lava Rock” (grijs), “Misty Forest” (groen) of “Reef Clay” (rood).

Kortom, Undiemeister® onderkleding is “The Next Step”

Revolutie in onderkleding, dat zeggen wij zelf graag. De perfecte balans tussen maximale duurzaamheid en onvergelijkbare kwaliteit. Wat zeg nou zelf, is balans niet het belangrijkste in het leven?

Welkom bij Undiemeister®. Onvergelijkbaar Premium, Maximaal Duurzaam.

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!