Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Over Undiemeister®

Undiemeister® is hét premium merk onderkleding voor heren. Alle producten van Undiemeister® zijn gemaakt van de revolutionaire stof Mellowood®. Meer weten over Undiemeister®? Op deze pagina lees je alles over Undiemeister® en wat ons drijft om met deze nieuwe stof aan de slag te gaan.

De missie van Undiemeister®

Altijd streven naar topkwaliteit, altijd streven naar het meest duurzame. Al sinds 2011 zijn wij druk in de weer met duurzaam ondergoed van topkwaliteit.

De eerste stap van onze reis

Ondergoed van bamboe was de eerste stap op onze reis en een grote stap vooruit ten opzichte van katoen. Zowel in duurzaamheid als in kwaliteit. Vanuit verschillende bedrijven hebben wij de consument overtuigd om een andere keuze te maken. Dat was een zeer leerzame periode. Maar het kan beter… en het moet beter.

Als het beter kan, dan doe je dat

De reis is nooit klaar. Goed is voor ons niet goed genoeg. Dus als wij een grote stap vooruit kunnen zetten met premium kwaliteit en duurzaamheid, dan doen we dat natuurlijk. Dan sla je de handen ineen en ga je vanuit verschillende bedrijven samen verder. Mellowood® is die volgende stap, de mooiste stof die we ooit hebben gezien. En gevoeld. Met recht The Next Step. Wil je niet alleen meer weten over Undiemeister® maar ook over Mellowood®? Lees dan snel verder.

Wil je meer weten over Undiemeister dan wil je ook meer weten over Mellowood! bijvoorbeeld wat de wasvoorschriften zijn. Dit is het Mellowood patented logo

Maximaal duurzaam, absolute top kwaliteit: De volgende stap na bamboe.

Mellowood® is een revolutionaire grote stap vooruit. Maximaal duurzaam gemaakt, met een kwaliteit waar niets aan kan tippen. Undiemeister® is met Mellowood® aan de slag gegaan. Het resultaat is verbluffend. Je wilt nu uiteraard niet alles weten over Undiemeister® maar ook over Mellowood®. Lees hier alles over Mellowood®.

Dus wie is Undiemeister®?

Rik is één van de oprichters van Undiemeister® en heeft in 2011 bamboe ondergoed naar Nederland gebracht. Toen Rik Mellowood® ontdekte was hij verkocht. Jeroen Adriaans, die als CEO Bamigo vanuit het niets heeft laten groeien tot een miljoenenbedrijf zet als Co-founder en CEO zijn schouders onder Undiemeister®. Remko is de e-commerce marketing specialist bij uitstek. Grote kans dat hij jou op deze pagina heeft gebracht. Of was dat Michiel, die met pakkende social media campagnes iedereen vertelt om echt even bij ons langs te gaan. En vergeet Cynthia niet, de beste concept designer van underwear.  Perfecte pasvorm en optimale afwerking is waar zij van wakker ligt. Mis je toch nog informatie over ons? Neem dan even contact met ons op.

Welkom bij Undiemeister®, tof dat je hier bent, en vooral: geniet van Mellowood®

Onvergelijkbaar Premium, Maximaal Duurzaam.

De Undiemeister® TV commercial

Het is zover, Undiemeister® maakt de grote stap naar TV. Undiemeister heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan de naamsbekendheid, de service en natuurlijk de ontwikkeling van het product en het assortiment. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en zijn erg trots op de vele positieve klantenbeoordelingen. Door goed te luisteren naar onze klanten hebben wij goede ontwikkelingen kunnen maken en zijn wij klaar voor een verdere expansie. Benieuwd naar onze TV commercial?

Waarom die Duitse tekst “Ich bin Undiemeister”?

Want wij zijn een Nederlands bedrijf! De reden voor de Duitse tekst is dat wij hard hebben gezocht naar wat je een “pay off” noemt, waar ons merk Undiemeister® in zit. En dan is het logisch om daar een Duits zinnetje van te maken. Bovendien is het opvallend, omdat menigeen zal denken “huh?”. Jij misschien ook wel! En als laatste: lekker kort, dus bijna overal in te zetten. Bovendien, je bent een Meister of je bent geen Meister, dat gaat over alle landsgrenzen heen!

Wij hopen dat je de spot leuk vindt en wij wensen jou alvast veel draagplezier, Meister!

Meer weten over Undiemeister®?

Heb je nog niet alles gelezen over Undiemeister® en ben je benieuwd naar de producten? Klik dan op onderstaande button.

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!