• Nederlands
  • Engels

Over Undiemeister®

Undiemeister® is hét premium merk onderkleding voor heren. Alle producten van Undiemeister® zijn gemaakt van de revolutionaire stof Mellowood®. Meer weten over Undiemeister®? Op deze pagina lees je alles over Undiemeister en wat ons drijft om met deze nieuwe stof aan de slag te gaan.

De missie van Undiemeister®

Altijd streven naar topkwaliteit, altijd streven naar het meest duurzame. Al sinds 2011 zijn wij druk in de weer met duurzaam ondergoed van topkwaliteit.

De eerste stap van onze reis

Ondergoed van bamboe was de eerste stap op onze reis en een grote stap vooruit ten opzichte van katoen. Zowel in duurzaamheid als in kwaliteit. Vanuit verschillende bedrijven hebben wij de consument overtuigd om een andere keuze te maken. Dat was een zeer leerzame periode. Maar het kan beter… en het moet beter.

Als het beter kan, dan doe je dat

De reis is nooit klaar. Goed is voor ons niet goed genoeg. Dus als wij een grote stap vooruit kunnen zetten met premium kwaliteit en duurzaamheid, dan doe we dat natuurlijk. Dan sla je de handen ineen en ga je vanuit verschillende bedrijven samen verder. Mellowood™ is die volgende stap, de mooiste stof die we ooit hebben gezien. En gevoeld. Met recht The Next Step.

Maximaal duurzaam, absolute top kwaliteit: De volgende stap na bamboe.

Mellowood® is een revolutionaire grote stap vooruit. Maximaal duurzaam gemaakt, met een kwaliteit waar niets aan kan tippen. Undiemeister® is met Mellowood® aan de slag gegaan. Het resultaat is verbluffend. Lees hier alles over Mellowood®.

Dus wie is Undiemeister®?

Rik is de oprichter van Undiemeister® en heeft in 2011 bamboe ondergoed naar Nederland gebracht. Toen Rik Mellowood® ontdekte was hij verkocht. Jeroen Adriaans, die als CEO Bamigo vanuit het niets heeft laten groeien tot een miljoenenbedrijf zet nu als Co-founder en CEO zijn schouders onder Undiemeister®. Remko is de e-commerce marketing specialist bij uitstek. Grote kans dat hij jou op deze pagina heeft gebracht. Of was dat Michiel, die met pakkende social media campagnes iedereen vertelt om echt even bij ons langs te gaan. En vergeet Cynthia niet, de beste concept designer van underwear. Perfecte pasvorm en optimale afwerking is waar zij van wakker ligt. Mis je toch nog informatie over ons? Neem dan even contact

Welkom bij Undiemeister®, tof dat je hier bent, en vooral: geniet van Mellowood®

Onvergelijkbaar Premium, Maximaal Duurzaam.

3=2 KORTING

Onze introductie aanbieding: een gratis boxershort. Kijk op de pagina kortingscodes voor meer informatie.