Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

dak en thuislozen

Undiemeister® voegt PostNL afhaalpunten toe

Het is eindelijk zover, de afhaalpunten van PostNL zijn toegevoegd aan onze bezorgopties. Undiemeister is volledig gefocust op duurzaamheid en CO2 reductie. Om dit extra te bekrachtigen zijn wij dagelijks bezig met het verbeteren van onze bedrijfsvoering. Verpakkingen op maat was een vorige stap waarmee wij het onnodig transporteren van “lucht” kunnen terugdringen. Nu kunnen we onze transporteurs minder kilometers laten rijden door gebruik te maken van de afhaalpunten.

Minder vervoersbewegingen

Hoe minder vervoersbewegingen, hoe beter dat is voor het milieu. Zeker in deze tijd, waar de webwinkelverkopen hand over hand toenemen en dus ook het aantal bezorgingen, is het belangrijk om “de busjes” waar mogelijk zo weinig mogelijk te laten rijden. Iedere vervoersbeweging is extra CO2 en als dat kan worden verminderd is dat winst.

Gemakkelijk bij onze klanten in de buurt

Daarom hebben wij sinds kort onze klanten de mogelijkheid gegeven om bestellingen te laten bezorgen bij PostNL afhaalpunten bij hun in de buurt. Als meer klanten dat doen, ook voor bestellingen van andere webwinkels dan Undiemeister®, dan brengt de bezorger alle pakketten in één keer naar één punt. Op die verzamelplek, vaak een plek waar mensen toch al regelmatig komen, bijvoorbeeld voor de dagelijkse boodschappen, kan iedereen z’n pakje dan ophalen. Dat is gemakkelijk en scheelt veel onnodig verkeer en is daarom beter voor het milieu. Want de klant ging toch al die kant op. En zo niet, dan gaan onze klanten vaak lopend of op de fiets.

Lastige implementatie van de PostNL afhaalpunten

Op zichzelf zijn wij hier laat mee, zou je kunnen zeggen, als je naar onze duurzame missie kijkt. Maar het ligt er maar aan hoe je dat bekijkt (zoals bij zoveel dingen eigenlijk). Wij hebben de mogelijkheid van afhalen in feite al in ons eerste jaar ingevoerd, dus zo laat is dat niet. Daar komt bij dat het bieden van de afhaalmogelijkheid aan klanten niet iets is dat je zomaar even doet. Het klinkt simpel, maar dat is het allerminst.

Aan “de achterkant” van de onderneming heeft dit nogal wat voeten in aarde, omdat het consequenties heeft voor het logistieke proces. Dat betekent ingewikkelde software, die moet aansluiten bij onze logistieke dienstverlener en die daarna ook nog eens goed binnen moet komen bij PostNL, om te voorkomen dat de pakketjes op plekken komen te liggen die allerminst dicht bij het woonadres van onze klanten liggen.

Uitgebreid testen

Maar goed, je moet er wat voor over hebben en als het éénmaal is ingeregeld, dan loopt het ook. Uiteraard na uitgebreid testen, want ons serviceniveau aan onze klanten blijft onverminderd hoog, dus wij willen altijd zeker weten dat de bezorging goed blijft gaan. Onze tip: maak gebruik van de afhaalpunten en bepaal zelf wanneer je jouw pakketje ophaalt. Nog een voordeel: je hoeft er niet meer voor thuis te blijven en bij jouw afwezigheid belast jij ook je buren niet.      

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!