• Nederlands
  • Engels

Retouren

Wij houden van duidelijkheid en redelijke regels voor onze retouren. Redelijk voor jou en redelijk voor ons. In de regel gaan wij relaxt om met verzoeken, maar aan de andere kant is ook weer niet alles mogelijk al zouden wij dat nog zo graag willen.  Mocht je nou twijfelen, mail dan even met klantenservice@undiemeister.nl.

Producten retour sturen

De wettelijke bedenktijd van onze Undiemeister producten is 14 dagen. Binnen die termijn kan je de artikelen om- of inruilen. Ben je een keer een dagje te laat, dan is dat niet erg.

Binnen de termijn van 14 dagen mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld. Gebruikte artikelen kan je niet retour sturen, tenzij sprake is van een fabricagefout. Zo is het niet prettig als je bijvoorbeeld ondergoed van ons zou ontvangen dat al is gedragen. Net als jij houden wij van frisse artikelen. Ook gewassen artikelen kan je niet retourneren.  Of een artikel gebruikt of gewassen is, is ter beoordeling van ons. Wij weten immers als geen ander hoe een nieuw artikel voelt, ruikt, etc. In het belang van al onze klanten zijn we daar best streng op, maar wel altijd eerlijk. 

Om- en inruilen

Heb je de verkeerde maat besteld of heb je een andere reden waarom je een product retour wilt sturen? Bekijk hier alle informatie die je nodig hebt om je retour aan te melden:

  • voor Nederlandse bestellingen gaat het terugsturen via het retourformulier.
  • voor internationale bestellingen: stuur een e-mail naar klantenservice@undiemeister.nl.
  • Retouradres: Undiemeister, Ambachtweg 22, 5731 AG Mierlo.

De kosten voor retourzenden zijn voor eigen rekening. De verzendkosten voor de vervangende producten betalen wij.

Het retourformulier staat hieronder aan de pagina en kan je makkelijk downloaden. Op het formulier staat het retouradres. Je vult het retourformulier in en je geeft aan wat je wensen zijn. Samen met je artikelen verstuur je het retourformulier aan ons retour. Zorg ervoor dat je de originele verpakking gebruikt (m.u.v. van artikelen die in het zijde-vloeipapier zijn verpakt). Na ontvangst en verwerking van je retour sturen wij je een bericht. Wij zullen jouw retour dan zo snel mogelijk afhandelen.

Terugbetalen van je aankoopbedrag

Wij streven ernaar om zo snel mogelijk jouw aankoopbedrag terug te storten, uiterlijk binnen 10 dagen na ontvangst van de retour. Na aftrek van de verzendkosten, die zou je immers initieel ook hebben betaald. Als je bij de betaling gebruik hebt gemaakt van een korting en je retourneert een deel van je bestelling, dan wordt de korting naar evenredigheid met de terugbetaling gecompenseerd.  

Onvergelijkbaar Premium, Maximaal Duurzaam. 

Vraag hier jouw retour formulier aan:


Te retourneren item(s):

Te gewenste item(s) bij ruilen::

Heer Smit
Lees verder
Heerlijk zittende boxershort en T-shirts, duidelijk nog een stuk beter dan de bamboe kleding
Jasper
Terug naar de natuur zonder achteruit te gaan
Lees verder
Met hun eigen Mellowood-stof keert Undiemeister terug naar de natuur zonder in ontwikkeling achteruit te gaan. Sterker nog, dit ondergoed is een welkome sprong voorwaarts.
Dhr. Moerman, Kim
Lees verder
Prima levering en prima producten!
Kuipers
Een fijne ontdekking.
Lees verder
De administratie en logistiek zijn bij Undiemeister in goede handen. Maar wat belangrijker is, is de pasvorm en het materiaal van het ondergoed. Ik was verwend met bamboe ondergoed (Bamigo en Bamboo Basic) maar de stof die Undimeister gebruikt draagt nog veel fijner en ziet er dan ook nog erg goed uit. Ik ben er blij mee.
Uylenbroek, W.J.
Kwaliteit!
Lees verder
Zacht, goed passend, stijlvol, mooie kleuren. Kwaliteit voor betaalbare prijs. Mooie kennismakingsaanbieding.
Frank Helderman
Lees verder
De mix van katoen en Tencel is perfect. Het is veel zachter dan alleen katoen en toch sterk. Ook is het beter voor het milieu dan puur katoen.
Peter Wieringa
Lees verder
Geweldig ondergoed. Satijnzacht, blijft goed in model en mooie kleuren. Een goed vervolg op het Bamigo ondergoed.
Previous
Next

© 2020 Undiemeister® | Powered by E-Expansion | Premium Mellowood® underwear | Privacybeleid | Algemene voorwaarden