Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Undiemeister - Blog - Undiemeister® breidt het assortiment uit

Undiemeister® breidt het assortiment uit: diepe V-hals T-shirts en nieuwe kleuren

Undiemeister® breidt het assortiment uit op verzoek van onze meisters. Wij willen onze meisters natuurlijk graag tegemoetkomen en zijn daarom aan de slag gegaan met nieuwe kleuren en nieuwe producten.

Nieuwe kleuren in ons assortiment

De kleuren “Desert Sand” (khaki) en “Storm Cloud” (blauw) zijn toegevoegd aan het T-shirt assortiment van Undiemeister®. Storm Cloud was al bekend van de boxershorts en wij ontvingen erg veel aanvragen voor T-shirts in dezelfde kleur. En je weet het, als onze Meisters ergens om vragen dan gaan wij aan de slag. Storm Cloud is al een hele mooie kleur op de boxershorts, maar op de T-shirts wordt Storm Cloud regelrecht chique. Eigenlijk zonde om die kleur onder je overhemd te dragen (en wij weten dat veel Meisters deze T-shirts gewoon lekker in de zon gaan dragen!). De Storm Cloud T-shirts hebben wij in zowel ronde als V-hals T-shirts ontworpen, dus altijd een kraag die bij een Meister past.

Nieuw: T-shirts met diepe V-hals

Daarnaast was er veel vraag naar T-shirts met een diepe V-hals. Dus je raadt het al, ook met de diepe V-hals shirts zijn wij direct aan de slag gegaan. Daarbij hebben wij gekozen voor de kleuren “Chalk White” (ons prachtige wit) en “Desert Sand” (khaki). Aan de kleur Desert Sand zit overigens een mooi verhaal vast, dat gaat over de wijze waarop wij die kleur hebben ontdekt. Zoals al onze kleuren is ook Desert Sand rechtstreeks uit de natuur. Leuk om te lezen maar complex om te vinden.

Undiemeister® is altijd op zoek naar verbeteringen om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Zo zijn wij inmiddels ook gestart met verdere uitbreidingen waarover wij onze klanten via de nieuwsbrief zullen gaan informeren. Ook zijn wij aan het onderzoeken of we nog mooie stappen kunnen maken in het verder verduurzamen van onze verpakkingen.

In ons korte bestaan nu al onze eerste assortimentsuitbreiding. Omdat Meisters het waard zijn!

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!