Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Undiemeister issues

Undiemeister doet geen concessies aan de kwaliteit

Wij staan voor premium en duurzaam, zoals je zeer waarschijnlijk weet en hebt gezien op de website en in onze advertenties op TV, in kranten, op social media, etc. Zoiets kan je niet een beetje doen, bijvoorbeeld “erbij”. Dat doe je goed of niet, zo simpel is het.

Dat betekent verantwoordelijkheid nemen. Niet alleen als het gaat zoals je wilt, maar vooral als het niet gaat zoals je wilt. En wij willen 100% achter onze artikelen staan. Alleen het beste van het beste is goed genoeg, op alle fronten.

Op het moment van schrijven van deze blog, 10 februari 2021, zijn wij echter niet zo tevreden over onze boxershorts, een belangrijk artikel in ons assortiment. Daarom hebben wij besloten om alle boxershorts tijdelijk uit ons assortiment te halen. Hoe dat komt?

Undiemeister is ongekend populair. Onze TV reclames worden graag gezien en onze artikelen worden zeer gewaardeerd. Dat is uiteraard wat iedere onderneming wil. Het is met Undiemeister de afgelopen maanden alleen vele malen harder gegaan dan wij zelfs in de meest optimistische scenario’s hadden verwacht.

Wij hebben nu echter ontdekt dat een aantal boxershorts kwaliteitsissues heeft. Die zijn waarschijnlijk door de kwaliteitscontrole geslipt. Omdat wij hierin geen risico’s willen lopen is direct actie ondernomen en zijn alle boxershorts tijdelijk uit het assortiment verwijderd, tot de kwaliteitsissues zijn opgelost.

Wij doen er uiteraard alles aan om weer snel de vertrouwde kwaliteit te leveren en bieden hierbij alvast onze excuses voor eventueel ongemak. Wij hopen en vertrouwen op jouw en uw begrip.

Alvast dank voor je geduld, vriendelijke groet,

Team Undiemeister

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!