Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Undiemeister - Blog - Undiemeister® gaat op TV met Ich Bin Undiemeister

Undiemeister® gaat op TV met Ich Bin Undiemeister

De hele wereld moet weten wie Undiemeister® is en waar Undiemeister® voor staat! Daarom hebben wij besloten om onze campagne uit te breiden naar de televisie. Waarom televisie? Wij zijn online al behoorlijk dominant aanwezig, misschien heb je zelfs onze social media campagnes al een keer zien langskomen of heb je Undiemeister® zien verschijnen in jouw zoekresultaten op Google of juist tijdens het lezen van de krant.

Lancering van de TV campagnes

De TV is voor ons onbekend terrein, waarmee wij nog veel meer Meisters kunnen bereiken. Hoewel, onbekend? Jeroen, de CEO van Undiemeister® heeft al heel wat ervaring met het medium televisie. In zijn tijd als CEO van Bamigo heeft Jeroen jarenlang TV commercials laten uitzenden, om zo het merk snel te laten groeien. Dus helemaal onbekend terrein zijn de commercials nou ook weer niet voor ons.

Undiemeister® maakt gebruik van de door ons zelf ontwikkelde stof Mellowood®, waar we inmiddels ook een patent op hebben verkregen. De stof Mellowood® is een unieke stof die 100% milieuvriendelijk is en maximaal Co2 neutraal, dit moet natuurlijk iedereen weten en nog belangrijker.. dragen! Om dit streven te kunnen bereiken hebben wij besloten om gebruik te gaan maken van TV campagnes.

Onze TV commercial

Wij denken dat we goed geslaagd zijn om Undiemeister® als een ander en beter merk onder het voetlicht te brengen dan alle alternatieven herenondermode die te koop zijn. Wij hopen dat jij dat ook vindt, dat de TV commercial opvalt en dat de TV commercial goed bij je blijft hangen uiteraard. Benieuwd naar onze commercial? Bekijk hem hier:

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de producten van Undiemeister® of naar de unieke eigenschappen van onze stof Mellowood®? Bekijk dan onze T-shirts en Boxershorts hier en wordt ook een echte Meister! Wij zijn ervan verzekert dat je versteld zult staan van onze kwaliteit en wensen je alvast veel draagplezier toe!

ICH BIN UNDIEMEISTER!

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!