• Nederlands
  • Engels

Boxershorts voor heren

Blauwe Boxershort: Mellowood Boxer Elite Storm Cloud - zijkant

Mellowood® Boxershort Elite Storm Cloud

Groene Boxershort: Mellowood Boxer Elite Misty Forest - zijkant

Mellowood® Boxershort Elite Misty Forest

Zwarte Boxershort: Mellowood Boxer Elite Volcano Ash - zijkant

Mellowood® Boxershort Elite Volcano Ash

Grijze Boxershort: Mellowood Boxer Elite Lava Rock - zijkant

Mellowood® Boxershort Elite Lava Rock

Boxershorts voor heren: het belangrijkste kledingstuk

Het klinkt misschien gek, maar eigenlijk is er voor heren geen belangrijker kledingstuk dan de boxershort. Maar waarom is dat? Hoe kan het toch zijn dat mannen zo ongelooflijk kieskeurig zijn als het daar om gaat? De reden is simpeler dan je zou denken: het komt doordat boxershorts de hele dag direct op de huid worden gedragen en daarom voldoende comfort moeten bieden.

Mellowood®: dé stof voor heren boxershorts

Op dit moment heet de mooiste stof voor heren boxershorts: Mellowood®. Onvergelijkbaar premium en maximaal duurzaam. Mellowood® is namelijk meer dan alleen zijdezacht, maximaal ventilerend, hypoallergeen en perfect vochtregulerend. Het krimpt en pilt nauwelijks, is maximaal kleurvast en is ongelofelijk duurzaam. Met kleuren uit de natuur

Heren boxershorts met het beste comfort

De stof Mellowood® is niet enige wat Undiemeister boxershorts zo bijzonder maakt. De pasvorm is namelijk onvergelijkbaar luxe en comfortabel. Want als de boxershorts niet goed passen, is het snel met ze gedaan. Daarom is dit ongekend belangrijke ondergoed door Undiemeister vanaf de grond af opnieuw ontworpen. Waar het beter kon is dat gedaan, waar de boxershort al goed was is dat zo gelaten. Daarom heeft onze boxershort lange pijpen en weinig naden. Het resultaat is de allerbeste boxer die je maar kan denken. De mooiste stof, de beste pasvorm en een geweldig luxe afwerking. Boxers voor heren zoals je die het allerliefste ziet.

En bovendien; boxershorts die maximaal duurzaam zijn geproduceerd, van de meest duurzame grondstoffen. Want heren-boxers zijn dan wel ontzettend belangrijk, maar dan wel graag op een maximaal leefbare planeet.

Bekijk onze kleuren uit de natuur:

Het assortiment van Undiemeister

De stof Mellowood® is niet alleen geschikt voor ondergoed maar ook voor T-shirts. Undiemeister heeft ondershirts ontwikkeld van Mellowood® zodat jij ook kunt genieten van het ultieme draagcomfort van deze stof. Benieuwd naar onze Undiemeister T-shirts?