Anden Black Friday-kampagne 2021 er en stor succes

Anden Black Friday-kampagne 2021 er en stor succes

Undiemeisters®' måde at fejre Black Friday på

Vi har allerede skrevet en omfattende blog om Black Friday. Hvor fænomenet stammer fra, og at der faktisk slet ikke er nogen grund til at fejre en særlig udsalgsdag i Danmark. Black Friday er en amerikansk og canadisk begivenhed med en tilknytning til Thanksgiving. Hvis du gerne vil vide mere om dens oprindelse, kan du læse mere om det i en af vores andre blogs.

Er principielt ikke imod rabatter

Undiemeister® kunne sagtens have deltaget i hurlumhejet. Give rabatter for at få så meget omsætning som muligt. Ikke at vi principielt er imod rabatter - se for eksempel vores Meister Mængderabat™. Du kan spare op til 40% på dine køb, hvis du bestiller flere varer. Og med god grund. Fordi vi sparer omkostninger på større bestillinger. Men endnu vigtigere er det, at når det drejer sig om større bestillinger, opnår vi betydelige CO2-besparelser. Færre transportbevægelser, mindre pakkemateriale osv. Men disse grunde ser vi ikke i Black Friday-udsalget, tværtimod.

Black Friday, bare omvendt

Så vi tænkte, at der måtte være en anden måde, og en som vores kunder ville nyde at være en del af. Som det viste sig, var dette faktisk tilfældet. For i stedet for at give rabatter, gav vi 3 par sokker til Frelsens Hærs hjem for hjemløse ved hver bestilling på vegne af vores kunder. Ligesom sidste år, hvor Undiemeister® donerede boksershorts til hjemmet for hjemløse ved hver bestilling. Allerede da var "Omvendt Black Friday” en bragende succes og fik os til at ønske mere.

Kasser med Undiemeister® sokker til dem, der mest har brug for dem

Selvfølgelig er sokker vigtige for alle, især i koldt vejr. Men har man ikke tag over hovedet det meste af tiden, og heller ikke en vaskemaskine, så er sokker meget velkomne. Det er derfor, efter Black Friday-kampagnen i november 2021 (som blev forlænget på grund af succes), vil tusindvis af sokker igen blive doneret til Frelsens Hær i 2022. Forhåbentlig kan det hjælpe.